Így kaszabolták le tévedésből a New York-i tinédzsert – durva videó

Egy banda tévedésből machetékkel, hatalmas késekkel esett neki, és szurkált, szabdalt halálra egy fiatal New York-i fiút, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövetők azonosításában. Az eset szerdán éjszaka történt Bronxban, az északi 183. utcában egy élelmiszerbolt előtt hat fiatal nekiesett a 15 éves Lesandro Guzman-Feliznek, miután szóváltásba keveredtek – írja a New York Post.

1567510_30768584-1529615902430443-r.jpg

Az esetről készült videó pénteken került nyilvánosságra, a felvétel sokkoló, a különös kegyetlenséggel elkövetett támadás után a fiú még felállt, és sírva kért segítséget, végül azonban nem tudták megmenteni az életét. A fiú egy háztömbbel arrébb összeesett, nem jutott el a kórházba. Egy másik videó szerint a több sebből vérző fiatal végül leült, és elvérzett.

„Megpróbált bemenekülni aa boltba, de úgy rángatták ki, mint egy kutyát. Ők felnőtt férfiak voltak, az öcsém csak 15 éves volt” – mesélte a New York Postnak a fiú nővére.

A történetre a híres táncos, Cardi B is felhívta a figyelmet:

A történet legtragikusabb részlete, hogy a támadók vélhetően félreértésből támadtak a 15 éves fiúra, a bandatámadás célpontja ugyanis egy szexvideó egyik szereplője volt, ám a támadók vélhetően összekeverték Lesandrót, és kegyetlenül kivégezték.

A videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

A járókelők közül többen a fiú segítségére siettek, de nem tudtak rajta segíteni.

A fiút gyászoló család számára gyűjtést szerveztek a GoFundMe adakozóoldalon, a cél 15 ezer dollár volt, ám néhány nap alatt 105 ezer dollár, vagyis közel 30 millió forint gyűlt össze.

Főoldali fotó: GoFundMe