Így juthatsz olcsón házhoz: akár 3 millió forinttól álomotthonod lehet, egyre többen keresik ezeket a házakat!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A magasba törő lakás és ház árak hatására egyre inkább olcsó alternatívát kínál ez a lehetőség azoknak, akik rendelkeznek, vagy vásárolni tudnak egy kis telket. Gyorsan összerakható, és ráadásul nagyon olcsó is. Sok magyar család építtetett már ilyet!

Amerikából származik a könnyűszerkezetes, hordozható házak technológiája, ahol sokan kihasználták a mobilházak praktikumát, vagyis azt, hogy, ha valaki például egy másik államban kap munkát, nem kell a régi házat eladnia, és új otthon után kutatnia a munkahely közelében.

Elég, ha a meglévőt felpakolja egy kamionra, és leteszi az új helyen.

De nem a mozgathatóság az egyetlen hasznos funkció, a mobilházakat kérheted berendezve vagy akár üresen, nem kell hosszú hónapokat várni a megépülésre, ráadásul egy klasszikus téglaház árának csupán töredékébe kerülnek.

A mobilotthonok egyik legnagyobb előnye, hogy mozgathatók: nem igényelnek alapozást, csak a négy támasztó lábra van szükség az elhelyezésükhöz.

Az alváz alá szerelt kerekek segítségével pedig könnyen megoldható az elszállításuk is. A közművek közül a villanyt szabványos hárompólusú csatlakozóval, a vizet szabványos gyorscsatlakozóval lehet becsatlakoztatni, a szennyvíz elvezetése pedig megoldható a csatornarendszeren át, de épített zárt tározóba is vezethető.

A vízellátás megoldható fúrt kútból vagy házi vízellátó rendszerrel, az épület fűtése pedig egyszerűen elektromos fűtőberendezésekkel, de akár PB-gázról üzemelő, kombi cirkós központi fűtéssel is rendelhető.

Sőt, a mobilházakat igény szerint légkondicionáló berendezéssel is felszerelik.

Amellett, hogy bárhol telepíthető és elszállítható, a mobilház elhelyezéséhez nincs szükség építési engedélyre, csupán néhány hetet kell várni a kész házra, minden évszakban állja a sarat, energiatakarékos, és kérheted akár teljesen berendezve is.

Általában néhány éves garanciát vállalnak rá a cégek – utóbbiakból már több is létezik hazánkban. Ismerd meg a legnépszerűbbeket!

Mobilhomes

Az egyik legnagyobb mobilotthon-választékot a Mobilhomes oldalán találod. Itt nemcsak az új készházak katalógusából szemezgethetsz, de használt mobilházak közül is válogathatsz, melyeket akár már 700 ezer forinttól is megvásárolhatsz.

Ha kiválasztottad a neked tetsző házat, megrendelésnél a szerződéskötéskor a vételár 50-70%-át kell kifizetned, a fennmaradó összeget pedig akkor, amikor kiszállítják a kész, új otthonodat.

A szállításért egyébként nem kell külön fizetned, és a megrendeléstől számított két héten belül már szervezheted is a költözést.

Mobilház olcsón

A Mobilház olcsón oldalon 1 600 000 forinttól kínálnak új és használt mobilházakat, sima, alapfelszereltségű házaktól egészen a luxuskategóriás mobilingatlanokig.

Az alapfelszereltség része egyébként a nappaliban beépített kandalló, az átfolyós vízmelegítő, a konyhai tűzhely, a grillező, a hűtőszekrény és a beépített bútorok.

A kiszállítás, telepítés és üzembe helyezés ingyenes, mindehhez csupán regisztrálnod kell az oldalukon, és még kedvezményeket is igénybe vehetsz.

10% befizetése után tudod megrendelni a kiszemelt házat, majd a szállítás előtt két héttel további 40%-ot kérnek, a maradék összeg pedig az átvételkor fizetendő.

Néhány magyar oldal mobil otthonok kapcsán:

https://mobil-homes.hu/

http://www.mobilotthon.hu/

http://www.magyarmobilhaz.hu/

http://mobilhazak.hu/

http://www.ujmobilhazak.eu/

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel