Így fogja a háttérhatalom 12 lépésben megchippelni a világot – a fenevad forgatókönyve? Megdöbbentő jövőkép!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A cél egy és ugyanaz: hozzászoktatni az embereket a chiphasználathoz, és elfogadtatni velük a tervezett új rendszert.

Függetlenül attól, hogy a VeriChip rendszer népszerűsítési kampánya mögött az Antikrisztus hatalomra jutását segítő sötét erők vagy haszonleső kapitalisták húzódnak, netán mindkettő, a cél egy és ugyanaz: hozzászoktatni az embereket a chiphasználathoz, és elfogadtatni velük a tervezett új rendszert.

Ez egy jól bevált reklámstratégia. Minél többet hallanak róla, minél több termékkel kapcsolatban reklámozzák, annál megnyerőbbnek tűnik, míg végül a legtöbben elhiszik, hogy elengedhetetlenül szükséges az élethez.

Mi vagyunk az utolsó generáció, amelyik hallathatja a hangját és szabad akarattal rendelkezik a történelem megváltoztatásához. Mindenki mindenhol mindennel összeköttetésben van.

Az okostelefonok lesznek az Új Okos Világrend legfontosabb eszközei, teljesen felszámolva a fizikai pénz, a kulcsok, jogosítványok és egyéb dokumentumok használatát. A tervek szerint hamarosan a telefonunkkal fogjuk igazolni személyazonosságunkat a készülő új, ‘megbízható’ Internetközösségben.

Ezt követően a telefon vagy chip, ami a felhasználó azonosítóját a telefonhoz kapcsolja, túl értékessé válik ahhoz, hogy csak úgy elveszíthessük, ezért az egyetlen biztos hely számára a bőr alatt lesz.

Hacsak nem tagadjuk meg az engedelmességet?

Valahogy így lehet elképzelni a forgatókönyvet:

1. Félelemkeltés, állandó bizonytalan hangulat.

2. Internetkapcsolat mindenkinek.

3. Mobiltelefon a legszegényebbeknek is.

4. Elősegíteni, hogy az emberek sokat beszéljenek az RFID technológiáról és a biometrikus azonosítókról: az elfogadás első fázisa, hogy az emberek számítanak valaminek a bekövetkezésére.

5. Minél több dologba (telefon, háziállat, ruházat, stb.) és emberbe chipet kell ültetni, hogy az élet elfogadott részévé váljon.

6. Jöhet a globális azonosító rendszer nem nyilvános kiépítése.

7. A beültetés egészségügyi és biztonsági előnyeinek népszerűsítése, így az emberek pozitív újításként tekintenek majd rá.

8. Lehetővé kell tenni, hogy a telefont mindenre használhassuk, különösen a fizetés és az azonosítás terén.

9. Honnan tudjuk, hogy valaki tényleg az, akinek mondja magát? Mutassa a biometrikus azonosítóját!

10. Kibertámadás? forradalom! Valaki védjen már meg minket!

11. Gazdasági összeomlás? volt készpénz, nincs készpénz és voálá: minden fizetés digitálisan folyik.

12. A telefont ellophatják, vagy el lehet veszíteni, a biometrikus azonosítást becsaphatják, az azonosítókat hamisíthatják, azonkívül egy telefon használata nehézkes. A VeriChip használata minden szempontból egyszerűbb és praktikusabb?

De, sssss! Ugorjunk vissza az időben!

Itt az idő felébredni!

Nem kell együttműködni. Most még nem kötelező a regisztráció és nem kell telefonnal fizetni!

Ismerd fel, hogy mire megy ki a játék!

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel