Így csinálnak a világgazdaság rejtett folyamatai mindenkiből adóst, már a születése pillanatában!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Erről az információról tudnod kell! Íme, hogyan kezdik el irányítani az életedet már az első perctől fogva.

A legtöbb embere meg sem gondolná, milyen folyamatok zajlanak a háta mögött, és a feje felett. Igazán megnyugtató az a gondolat, hogy saját magunk írjuk a sorsunkat.

A valóság azonban sajnos nem így van. Mi is csak egy bábok vagyunk, melyeket bábjátékosok mozgatnak, vékony szálakon át. Bele sem gondolunk, hogy életünk mindvégig irányítva volt, már a születésünkről fogva.

Mi ma az életcélja egy embernek, és hogyan érheti el a teljes boldogságot? SEHOGY!

Legalábbis a média, a bankok, és a hitelezők, és a komplett fogyasztóipar ezt akarja belénk sulykolni.

Ugyanis a termelékenység, és a gazdaság pörgése csak egyféle módon biztosítható: ha mindig meglesz az igény, és az a bizonyos mohóság, ami az embert mindig annyira jellemezte.

penz-es-langok-4db74ec69c.jpg

Sosem lesz semmi elég jó, elég új, vagy elég szép. Mindig lesz jobb, újabb, nagyobb, és szebb. A mai fogyasztói világ arra nevelt át minket már születésünktől fogva, hogy ami elromlik, nem kell megjavítani, hanem venni kell helyette egy újat.

Ez óhatatlanul az emberi kapcsolatokra is rányomta a bélyegét. Ma már az átlagos családmodell idejétmúlt, mert nem egyezik a fogyasztói társadalom azon tézisével, miszerint ha valami elromlik, vegyél egy újat.

A párakapcsolatok, házasságok egyre rövidebb ideig tartanak, és az emberek elfelejtették, hogy a problémákat megoldani kell, és nem azért vannak, hogy tovább lépjenek egy újabb süllyedő hajóra.

demonetizacio-989ba1673f.jpg

Manapság a család, kocsi, és ház jelenti az ember életének főbb vágyait. Ehhez azonban rengeteg pénz kell, hitelek, melyek örök csapdába zárnak minket. Hiszed vagy sem, de a születésed pillanatában már eleve adós vagy a rendszer számára.

Hisz akkora fantompénzek mozognak már a globális világgazdaságban, hogy ha azt kivetítenénk minden élő Földi emberre, akkor minden születő, és épp meghalni készülő emberre több ezer dollárnyi adósság jutna.

penzcsapda-d91e4a6fd1.jpg

Igen, ránk, magyarokra is. Nyilvánvaló, hogy ezt nem érezzük, nem látjuk, mert ez az adósság nem közvetett módon érint minket, azonban a fantompénzek előbb-utóbb összeomlasztják a rendszert, kivéve ha az adósok nem törlesztik le az adósságukat különféle hitelek formájában.

Ezért erőltetik annyira a hitelt, a banki szolgáltatások igénybevételét, és használatát egyesek szerint. Hiszen ily módon kicsalhatják tőlünk azt, amiről ők – a gazdag, hatalmit elit – úgy gondolják, hogy jár nekik…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel