Idejönnek, megházasodnak és máris EU-s állampolgárok. Egyszerű ez …


Idejönnek, megházasodnak és máris EU-s állampolgárok. Egyszerű ez, csak drága, ellenben már bűnszervezet is van rá.

Az is tanulságos, hogy ezzel nem a cseh családügyi minisztértium foglalkozik, hanem a szervezett bűnözéssel foglalkozó központ.

Ennek persze az az oka, hogy az EU-n kívüliek unióba házasodása komoly veszélyeket rejt magában, mert a férjek ezzel jogot szereznek arra, hogy szabadon mozogjanak a kontinens jelentős részén.

Ráadásul az is kiderült, hogy ez már egy iparág a cseheknél, egy üzlet. A cseh nők jelentős összeggel gazdagszanak, ha beadják a derekukat (is). A jelentésből kiderül, hogy frigy megkötése után a hölgyek jelentős részét külföldre viszik és prostitúcióra kényszerítik.

A szervezet komoly veszélynek értékeli, hogy a cseh állam szokattalnul befogadó migrációs politikát folytat például Vietnam irányában. A legutóbbi népszámlálás adatai szerint 60 ezer olyan ember él a cseheknél, akik az ázsiai országban születtek.

Döbbenetes. Az is, hogy a vietnamiak amúgy 8-16 ezer eurót fizetnek ki a bűnszervezeteknek a vízumért.

Ennyit a migrációról és a mindenkinek a bevándorlóknak eszetlenül kiszórt vízumokról…

Forrás


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük