Idegen tenyésztők hozhatták létre az emberiséget – videó!

Démoni csábítás, hibrid utódok, és furcsa emberrablások. A kultúrákban szerte a világon vannak mesék túlvilági lényekkel történt bensőséges találkozásokról.

Friss kutatások is arról árulkodnak, hogy az emberi DNS merőben eltér a földi élőlények genetikai kódjától.

Valójában nem az evolúció “termékei” vagyunk, hanem eleve megtervezett “isteni leszármazottak”?

Az emberi génkészlet mindig is tartalmazott olyan szekvenciákat, amiket sokáig nem sikerült megfejteni. A géntérkép teljes elkészülte után azonban egyértelművé vált a tudósok, genetikusok számára, hogy a különbségek nem a véletlen művei.

Sőt, még csak az sem biztos, hogy az evolúció “okozta” őket.

Az ugyanis máig magyarázat nélkül maradt a tudomány felől, hogy miért pont az ember tanult meg eszközt használni és beszélni, civilizációkba “rendeződni” szemben például a majmokkal, akik évmilliókkal régebb óta éltek a Földön, mint ember.

A biológusok megállapították, hogy a korai emberek számos más intelligens emberszabású fajjal párosodtak.

A Neandervölgyiek, a Gyenyiszovai ember, és egy harmadik – eddig nem azonosított – faj is képviselteti magát a DNS-ünkben.

Lehetséges, hogy a bukott angyaloktól egészen a görög istenekig, valamint Incubustól és succubustól a mai földönkívüli nemi kapcsolatokig átívelő mesék mind egyek és ugyanazok.

És pontosan erről a “hiányzó láncszemről” írnak, emlékeznek meg.

Sokan még a genetikusok közül is egyetértenek azzal, hogy az emberiség bizonyos értelmében teremtve lett.

Sehol a természetben nem találunk hozzánk hasonló, még csak minket megközelítő kognitív képességgel és értelemmel megáldott élőlényeket, fajokat.

A delfinek és a csimpánzok bizonyos értelemben ezen az úton közelebb vannak felénk mint mások, de még ők is messze “elmaradnak”, az emberi agy teljesítőképességétől.

Genetikai tenyészet eredményei vagyunk tehát? Nem kizárt.

A genetikai kódunkban elrejtett információk legalábbis egyértelműen efelé mutatnak, valamint a tény, hogy az emberi faj sehogy sem illik a Föld természetes evolúciójába, már ha egyáltalán van ilyen.

A fenti dokumentumfilm, az Ősi idegenek egyik epizódja, mely részletesen foglalkozik ezzel a témával, körbejárva az idegen teremtés elméletét is.