Idegen objektumok ólálkodnak a Naprendszerben: több ízben kerültek Földközelbe – miről hallgat az USA kormánya

Titkos katonai jelentések, felvételek, a nagy leleplezés arról, hogy mi folyik az emberiség feje felett… ez már jóval több, mint egy kormányszintű összeesküvés… kooperálás vagy hidegháború az idegenekkel?

Idegen erők ténykedését lehet észlelni közvetlenül a közelünkben? Mi van, ha a katonaság, a kormányzat és maga a NASA is bénén van valaminek az eltusolásában, mely messze felülkerekedne a világunkon?

Az elmúlt években számtalan olyan információ szivárgott ki, melyek egyértelműen arra mutatnak rá, hogy a NASA, de még maga a Pentagon is tud olyan objektumokról, melyek a Naprendszerben haladtak keresztül, és idegen eredetűek voltak.

Az idegen eredet alatt itt azt értjük, hogy mesterséges objektumok lehettek.

Vagyis egy földönkívüli civilizáció művei…

Az A10bMLz kódnevű objektum

Ez az objektum nemrég lett felfedezve, és az eset különlegessége az, hogy még a közvélemény felé is kiszivárgott a jelenléte.

Egy szemetestáskára emlékeztető alakzatot észleltek egyes érzékelők a Föld közvetlen közelében.

A test több méter széles, és feltehetően nagyon könnyű. Nem sikerült azonosítani, azonban a NASA szinte rögtön tagadta, hogy idegen eredetű tárgy lenne.

A magas labdákat leütötték annyival, hogy talán egy korábbi rakéta egyik darabja kering a légkör határán…

Nemcsak a test, hanem mozgása is meglehetősen szokatlan, pályája magas elliptikus – van, amikor mindössze 600 kilométerre van a Földtől, máskor a Hold-Föld távolság 1,4-szeresére kering tőlünk.

Az objektum néhány hónapon belül beléphet a bolygó atmoszférájába, de az sem kizárható, hogy tovább sodródik az űrben.

Oumuamua

Az Oumuamua nevű objektumról még ma is úgy tartják egyes szakemberek, hogy mesterséges tárgy. Még a Harvard Egyetem egyik munkatársa, egy professzor is ezt vetette fel nemrég egy tévés interjúban.

Elmondása szerint bár elsőre aszteroidának tűnik, az alakja ennek teljesen ellentmond, ráadásul egy biológiai eredetű “védőpajzs” veszi körül, a haladási sebessége is furcsa.

A szakértők közül sokan tényleg komolyan állították, és állítják ma is, hogy egy idegen űrszonda, vagy egy űrvitorla lehet az Oumuamua egy másik világból…

Egyesek gyanúja szerint pedig a NASA és a Pentagon valójában sokkal többet tudhat róla, mint amennyit elmondanak a közvélemények.

Fekete lovag

A másik nagy rejtély sokak eszmében amiről mélyen hallgat az amerikai kormányzat és a NASA, az nem más, mint a Fekete Lovag műhold.

Sokan csak egy városi legendának hitték, és hiszik ma is, azonban a másik tábor szerint egyre több bizonyíték utal a létezésére.

Ha igazak az információk, ez egy 13 ezer éve a Föld körül keringő műhold, melyet egy földönkívüli faj állított pályára azzal a céllal, hogy az emberiséget megfigyelje.

A korát állítólag az által leadott jelek dekódolásával fejtették meg.