Idegen kolóniák csapolják le a Napunk energiáját – Mi lesz ennek a következménye?

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A NASA nem beszél, a titkosszolgálatok hallgatnak, miközben folyamatosan lopják a Napunk éltető energiáját. Már zajlik az emberiség első kozmikus háborúja más fajokkal?

Könnyen lehet, hogy míg az emberiség hivatalosan is az eget kémleli, földönkívüliek után kutatva, az idegenek már rég a közelünkben vannak.

Méghozzá a közvetlen közelünkben.

Egyes információk, különös, a Nap körül készített felvételeken ugyanis jól látszanak bizonyos objektumok. Olyan objektumok, melyeknek nem lenne szabad ott lenniük, és semmilyen logika mentén nem lehet magyarázatot találni rájuk.

Sok ufószakértő szerint mesterséges, de nem ember alkotta objektumokról, azaz csillagközi űrhajókról van szó.

Egész flották állomásoznak a Nap körül. A kolónia feltehetően egy kozmikus bárka része, vagy pedig egy, a Nap mögött a mi Földünkkel ellentétesen keringő bolygó küldöttei.

Egyes csillagászok szerint ugyanis nem kizárt elméletben egy olyan bolygó jelenléte, mely mindig a Nap takarásában kering, és amire nem lehet rálátni a Föld közeléből…

Annyi bizonyos, hogy nem elbagatellizálható a dolog, mivel számos csillagász vetette már fel az úgynevezett Antiföld teóriát, vagyis ennek a titokzatos planétának a létezését.

Talán a Nap körül észlelt titokzatos objektumok is onnan érkeznek?

Sokak szerint nem véletlen, hogy Nap körüli tevékenységet végeznek ezek az ismeretlen földönkívüli flották, valójában ugyanis egyfajta energiabányászat folyik a csillagunk körül.

Vagyis folyamatosan elszívják a Nap energiáját.

Emiatt pedig egyre instabilabbá válik, és ez okozhatja az utóbbi években tapasztalt bizarr, nagyerejű korona kilökődéseket is.

foldonkivuliek-a-nap-korul-1-585x367.jpg

Vagyis a földönkívüli fajok ténykedése komoly veszélybe sodorja az emberiséget, és erre a világ kormányai már rég rájöttek.

Nem egy titkos, vagy később titkosított missziót küldtek már a Nap irányába. Ezeket szinte minden esetben tudományos missziónak álcázták, pedig valójában a földönkívüli tevékenység megfigyelése volt a fő feladat.

Nem egy misszió során egyszerűen megszakadt egy idő utána  kapcsolat a szondával, pedig nem irdatlan nagy távolságokról volt szó.

A NASA számtalan esetben titkosította azokat az anyagokat, melyek ezekhez a missziókhoz kapcsolódtak.

Egyes feltételezések azt sem tartják kizártnak, hogy már több évtizede egyfajta űr hidegháború folyik az emberiség és a Nap körül tevékenykedő földönkívüli faj között, amit a világ kormányai próbálnak eltusolni a világméretű pánik elkerülése érdekében.

Akárhogy is, akármi is az igazság, azt nem mondják el.

Folyamatosan csak apró információcseppek állnak rendelkezésére a közvéleménynek arról, hogy mik lehetnek ezek a Nap körül keringő láthatóan mesterséges objektumok.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel