Idegen civilizációk galaktikus állatkertje a Föld: Kutatók bizarr új elmélettel álltak elő 

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Lehet, hogy éppen ezért nem akadtunk még értelmes élet nyomára a világegyetemben? Egy szándékosan elzárt, steril régiójában élünk a galaxisnak?

Komoly csillagászok vetették fel a lehetőségét, hogy valójában az emberi faj egy kozmikus rezervátumban élhet, melyet az idegenek folyamatosan megfigyelnek, szemmel tartva minket és fejlődésünket.

Ez pedig rengeteg dologra magyarázattal szolgálhat

– állítják.

Szerintük ugyanis az idegenek már régen megtaláltak minket, de szándékosan elrejtik jelenlétüket, és inkább megfigyelőként szemlélik az életünket.

Egy másik eshetőség az, hogy ők maguk teremtették meg a fajunkat, és “pátyolgatnak” minket kívülről, de nem akarnak beavatkozni a fajunk fejlődésébe, ezért a “színfalak mögött” maradnak.

A METI (Messaging Extraterrestrial Intelligence) kutatói azt gondolják, hogy az idegenek egyfajta „galaktikus állatkertben” tartják az embereket, figyelve minket anélkül, hogy felfednék magukat, így elkerülhetik a Földön bekövetkező kulturális sokkot.

”Talán a földönkívüliek úgy figyelik az embereket a Földön, mint ahogy mi az állatkertben nézzük az állatokat…”

Jean-Pierre Rospars, az Institut National de la Recherche Agronomique tiszteletbeli kutatási igazgatója elmondta:

„Valószínűnek tűnik, hogy a földönkívüliek galaktikus karantént állítottak fel, mert rájöttek, hogy kulturális szempontból zavaró lenne számunkra, ha megtudnánk hogy itt vannak.

Talán valóban így van?

Ezért nem találkoztunk még a kozmoszban való kutatásaink során egyetlen idegen civilizációval sem?

Hiszen ha egy kozmikus rezervátumban élünk, akkor a rezervátum működtetői kínosan ügyelnek rá, hogy a”lakók” ne találkozzanak semmivel, ne fedezzenek fel semmit, ami esetleg megzavarhatja, vagy teljesen feje tetejére állíthatja nyugodt fejlődésüket….

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel