Ide vezet a drogliberalizáció


Egy denveri barátom küldte. Érdemes megnézni, hogy mivé süllyednek a liberálisok által kormányzott államok és városok.

Hétfőn egy New York-i ismerősömmel ebédeltem és hasonló tendenciákról számolt be. Sajna ezt tapasztaltam én is több amerikai nagyvárosban.

Főleg a drogok liberális kezelése okozza a gondokat. A könnyű drogok legalizálása komoly gond. Sokaknak a fű egy idő után már nem elég és jönnek a szintetikus anyagok, mint a meth vagy crack és onnan már nem nagyon van visszaút.

Ha elvesztik a munkahelyüket és a lakásukat onnan szinte képtelenség visszakapaszkodni 🙁 Sok drogfüggő költözik ezekbe az államokba, hogy legálisan spanglizzanak, a végeredményt pedig láthatjuk.

A szociális munkás hölgy elmondja, hogy a Hepatitis és HIV fertőzés is nagyon komoly gondokat okoz L.A,-ben. Ezért szeretik sokan Trump elnököt, mivel ezt szeretné felszámolni.

Sajna ezt a folyamatot tapasztaltam San Franciscóban is, pedig a világ legszebb fekvésű, tengerparti városa, de a drogosok, a csövik és a dealarek elrontják az élményt 🙁

Georg Spöttle írása

 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük