Hová tűnt a világ aranya? Kadhafi likvidálása, Fort Knox üres trezorjai, és az USA keleti háborúi mind összefüggnek!

Hol a világ aranya? Ha jól körülnézünk a jelenlegi világunkban, akkor azt látjuk hogy a pénznyomda gépek éjjel nappal mennek.

Ha pedig azt is megnézzük, hogy milyen fedezet van mögöttük, akkor kiderül, hogy másfél százaléknyi aranyfedezet sincs a kibocsátott pénzek mögött.

Ugyanakkor azt tapasztaljuk, hogy a világ aranykészlete folyamatosan eltűnik.

Egy-egy ország, mint például Líbia, odaadja Amerikának az aranyát megőrzésre és amikor Kadhafi visszakérte az aranyát, 22 tonna aranynak nyoma veszett. Sőt, mint a történelemből már tudjuk, az USA végül ki is csinálta Kadhafit.

Most a németek vannak hasonló cipőben, a hollandok vannak hasonló cipőben. Hová lett a világ aranya?

Amikor az aranyról beszélünk, igazából nem a probléma gyökerét találtuk meg, hanem jelenlegi világunkkal kell foglalkozni, aminek egyik fő állomáspontja most Európához érkezett.

Kinek jó ez az őrült menekültáradat? Kinek jó az, ha a nemzetállamokat lebontjuk? Honnan van ez a rengeteg elhagyatott gyermek Európa útjain?

Sokak szerint ez az egész egy játszma, melyet a pénzhatalmi kartell játszik a világ ellen. Egész pontosan a világ azon része ellen, melyek még hajlandóak és tudnak nemzetként működni, mint amiylen többek között Magyarország is.

Ugyanis a pénztőkés nagyhatalom számára az erős nemzettudattal rendlekező nemzetek valójában az igazi ellenség.

Az ilyen berendezkedésű országok ugyanis azok, melyek a legerősebb immunrendszerrel rendelkeznek a bankok és egyéb pénzügyi rendszerek ellen.

Ne feledjük el, hogy hazánkat már egyszer kifosztották a rendszerváltást követően, és olyan államadósságot aggattak a nyakunkba, amivel egy életre megnyomorították az országot.

Ennek ellenére Magyarország még mindig él és virul, és a legfontosabb: KÜZD.

Sokan azt feltételezik, hogy az egyes országok aranyait valójában a háttérhatalolm menti ki különféle titkos pénzscatornákon a rendszerből, hogy aztán azok végleg privatizálódjanka, azaz magánkézbe vándoroljanak.

Azért fontos az érdekcsoportok számára az, hogy az országok aranykészletét csapolják le, majd tüntessék el végleg, mert ha kitör majd a globális gazdasági válság, mely még a szuperhatalmakat is térdre fogja rogyasztani, akkor senkinek sem lesz mihez nyúlnia.

Fort Knox már most is üres, az ott tárolt busás aranykészletek már ma sem léteznek, a trezorokban valószínűleg hamis arany van, és ezt az amerikai felsővezetés rég tudja.

A Rothschildek és a Rockefellerek, valamint más szupergazdag érdekcsoportosulások és családok kezében gyűlik a világ vagyona, miközben mindenki mást kisemmiznek a bolygón.

A cél az, hogy a Földi javak 100%-a felett rendelkezzenek, és pusztán csak a gazdasági körforgás miatt létezzenek még bankjegyek, és pénzek az emberek számláján.

Ha az országok és az egyes mindenkori kormányok is gazdaságilag ettől az érdekcsoporttól fognak majd függni, akkor pedig teljhatalmuk lesz a világ felett. Politikai, gazdasági, és jogi.

Ez pedig egy Új Világrendbe vezeti át az emberiséget.