Horror! Verte, zsa­rolta a német lányt a bevándorló, de mindig új esélyt adott neki. Nem kellett volna!

A 15 éves Mia éle­té­ben elő­ször volt sze­rel­mes. Szíve vá­lasz­tottja, egy el­uta­sí­tott me­ne­dék­ké­re­lem­mel ren­del­kező afgán mig­ráns. Az il­le­gá­lis be­ván­dorló verte, zsa­rolta és fe­nye­gette a német lányt, aki azon­ban min­dig újabb esélyt adott a férfi­nak. Nem kel­lett volna…

A legnagyobb példányszámban eladott német napilap, a Bild újabb sokkoló részleteket tudott meg arról a gyilkosságról, amit egy afgán migráns követett el a németországi Kandelben. Tavaly december 27-én szörnyű tragédia történt a német kisvárosban.

A magát 15 évesnek hazudó – a szakértő vélemény szerint 17 és fél, illetve 20 év közötti – bevándorló ugyanis egy DM üzletben agyonszúrta a korábbi barátnőjét, a 15 éves német Miát.

Az ügyészség azzal vádolja az előzetes letartóztatásban ülő Abdul D.-t, hogy féltékenységből végzett a diáklánnyal, a fiatal férfi ugyanis képtelen volt túltenni magát azon, hogy szerelme nem akar többet vele lenni. Abdul a valóságban őrülten féltékeny volt, meg akarta szabni Miának, hogy ne találkozzon a barátaival, és főként ne ölelje át őket. Sőt, azt is meg akarta határozni, hogy mit vegyen fel a lány. Így aztán komoly következménye lett annak, amikor Mia, a kortársaihoz hasonló módon bikinit vett fel a strandon.Amikor ezt Abdul meglátta, teljesen kifordult önmagából: ordítozni és fenyegetőzni kezdett, közben pedig undorító szavakkal szidalmazta szerelmét.

Tavaly őszre pedig már odáig fajultak a dolgok, hogy Abdul bántalmazta is a fiatal lányt. Az afgán migráns ellenőrizni akarta barátnője telefonját, ő azonban ezt nem tartotta normálisnak. Miát fojtogatni kezdte a barátja, majd világosság tette, hogy a lány már az ő tulajdona. Ezt követően nem volt megállás, a lánynak többször is el kellett viselnie, hogy megverik, ennek ellenére azonban a szerelem erősebbnek bizonyult, mert a lány újra meg újra megbocsájtott. A Bild szerint volt olyan sms-váltás is, amiben Mia azt írta, hogy neki nem számít, ha szerelme bántja, mert néha megérdemli.

A 15 éves diáklány végül december 4-én, a kandeli vasútállomáson szakított Abdullal. Az afgán bevándorló képtelen volt túltenni magát ezen, az pedig, hogy pár napon belül a lánynak új barátja lett, végleg betette a kaput. A fiatal férfi meztelen fotókat töltött fel az internetre a lányról, és ott szidalmazta őt. Mia állítólag bevallotta új kedvesének, hogy azért volt ilyen sokáig együtt Abdullal, mert az mindig ezekkel a meztelen képekkel zsarolta őt.

Mia többször jelezte szerettei felé, hogy fél az egykori szerelmétől, és tart attól, hogy valami rossz fog történni. Pár nappal később a félelem valósággá vált, az elutasított menedékkérelemmel rendelkező férfi egy DM üzletig követte egykori barátnőjét, majd egy váratlan pillanatban szíven szúrta egy késsel.