Hivatalosan elveszett: valójában alagutakat, járatokat rögzített a Holdon az űrszonda! A NASA eltusolta az ügyet

6xXGRkqyjMxg9MAes jpeg 580×660 000126

Hatalmas csatornahálózatok és mesterséges alagutak vannak a Hold sötét oldalán. Egy eltitkolt misszió sokatmondó bizonyítékai… Tényleg végig hazudtak a Holdról?! A Hold és a NASA kapcsolata mindig is rejtélyes volt.

Egyrészt óriási érdeklődés övezte az amerikai űrügynökség részéről, majd mikor először – már ha először volt – letették a lábukat a Hold porába, néhány misszió elteltével soha nem tértek vissza.

nem véletlen terjedtek el különféle információk és pletykák arról, hogy valójában valami olyanra bukkantak odaát, ami mindent átírhat, amit a kozmoszról tudunk.

A legtöbben azt állítják, hogy 1969 nyarán az derült ki A NASA tudósai számára, hogy a Hold lakott, és hogy tele van értelmes lények által alkotott objektumokkal.

Az Apollo-11 űrhajósainak nem véletlenül parancsolták meg, hogy semmilyen körülmények között ne sugározzanak élő adást a Holdról a leszállás során. Ezért is hiszik ma sokan hamisnak a Holdra szállást, mert valójában a felvétel maga valóban egy stúdióban készült.

Az eredetin ugyanis olyan dolgok láthatók, amivel nem birkózott volna meg a közvélemény…

Titkos űrprogramok egész hada indult útjára a Holdra szállást követően, melyek során feltárásokat végeztek többek között még egy több ezer évesre datált földönkívüli űrhajó belsejében is, ahol egy humanoid lény mumifikált tetemét is megtalálták.

Még érdekesebbek azok az alagutak, barlangok a Holdfelszín alatt, melyek az égitest sötét oldalán helyezkednek el javarészt, vagy azok a különleges kupolavárosok, melyek szintén egy magasan fejlett idegen kultúra részei voltak.

2008-ban az Indian Space Research Organization – röviden ISRO – felküldte a Chandrayaan-1 nevű űrszondát azért, hogy teljesebb képet kapjanak a Holdról.

Maga a program teljes siker volt:

Egy éven keresztül keringett a Hold körül, majd 2009 augusztusában meghibásodott. A Chandrayaan-1 elkezdett ugyanis nem reagálni az irányításra a Földről…

Végül elvesztettek vele minden kapcsolatot, és véget kellett szakítani a missziónak.

A fordulat aztán 2016 nyarán következett be, amikor is a NASA egy apró, ámde mesterségesnek tűnő szerkezetre bukkant a Hold körül keringve.

Sokáig vizsgálódtak, míg kiderült: valójában az Chandrayaan-1-et találták meg.

Állítólag sikerült adatokat is kinyerniük, rengeteg képet és egyéb felvételt, telemetrikus adatokat…stb

Ezeken pedig olyan dolgok voltak láthatók, amiket nem szerettek volna nyilvánosságra hozni.

Sőt, egyes sejtések szerint a Chandrayaan-1 végső elnémulása sem volt a véletlen műve.

Olyat látott, olyannal találkozott, amivel nem lett volna szabad…

Egyes a felszínről készített felvételein ugyanis hatalmas, mesterséges és szabályos alakú alagutakat látni, lejáratokat a felszín alá, és hatalmas úthálózatokat.

Ezeknek a felvételeknek egy része aztán kiszivárgott a nyilvánosság elé, a mit a NASA végül természetes anomáliákként aposztrofált, holott szemmel láthatóan nem azok.

Szemmel látható, hogy ezek UTAK, és olyan gépek által lettek hátrahagyva, melyek fejlett technológiával rendelkeznek.

6xXGRkqyjMxg9MAes jpeg 580×660 000126

Sokak szerint a NASA azért tusolta el az ügyet, mert bizonyítékként szolgált volna arra, hogy a Hold már leve lakott, és rengeteg, egye becslések szerint több millió állampolgár – idegen és földi – él a felszínén, a felszín alatti hatalmas kolóniákban.

Stratégiai érdekükben áll erről hallgatni, ezért mindent megpróbálnak elkövetni azért, hogy a köztudatban a Hold egy halott, lakatlan és kopár égitestként éljen…

Originally posted 2018-10-24 15:29:51. Republished by Blog Post Promoter