Hivatalos dokumentum igazolja a baloldal oltásellenességét: ők támadják a keleti vakcinákat

Hivatalos dokumentum igazolja a baloldal oltásellenes baloldaliak: ők támadják a keleti vakcinákat
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ötven baloldali képviselő, szinte az összes aláírása szerepel azon a parlamenti dokumentumon, amellyel a baloldali pártok meg akarták akadályozni a kínai és az orosz vakcina magyarországi alkalmazását.

Január 25-én nyújtották be azt a javaslatot a baloldali pártok, amelyben egy parlamenti bitottságs egítségével akarták megakadályozni, hogy Magyarországon keleti oltóanyagokkal lehessen oltani. A javaslatban kifejezetten a kínai vakcináról van szó, de az indoklás szövegéből, és az általuk felállítani szándékozott bizottság feladatainak listájából kiderül, hogy csak olyan oltóanyagot akartak elfogadni, amelyet Brüsszel engedélyez. Vagyis nyilvánvaló, hogy mindegyik keleti vakcinát támadták.

A javaslatot 50 baloldali képviselő írta alá, csak kettő hiányzik róla, azonban valószínűleg ennek is csak technikai okai voltak, éppen valamilyen okból nem tudták személyesen aláírni a dokumentumot. Egyikük ugyanis Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke, akiről nehezen képzelhető el, hogy nem támogatja saját pártja kezdeményezését (a másik a jobbikos Steinmetz Ádám). Vagyis kimondhatjuk: mindegyik baloldali parlamenti párt teljes erőből támogatta az oltásellenes kampányt.

Ez egyértelműen bizonyítja: nem igaz, hogy a baloldali pártok ne lennének oltásellenesek. Itt a pártok listája a dokumentum elejéről:

A baloldali pártok teljes beadványa pedig itt olvasható, és itt >>> látható az aláírók teljes listája is a legalján. 

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaEgészségVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel