Hitler "Földigiliszta táborai" – Náci bunker labirintus – videó

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Mintegy 130 kilométerre Berlintől keletre egy föld alatti alagút hálózat található, melynek célja az volt, hogy megvédje Adolf Hitler Harmadik Birodalomról szőtt tervét, amit a vidéki Lengyelországban rejtettek el.

3cscreencapture 1620213148632

A föld alatti komplexum a “Regenwurmlager” vagy a “Földigiliszta tábor” nevet kapta, amely egy kiterjedt erődítmény rejtett felszín alatti épületekkel, amelyet egykor katonák kiképző létesítményeként és a náci fegyverek tárolására használtak.

A járatok bonyolult láncolata a náci német kormány által tervezett védelmi rendszer része volt az 1930-as években, amely egykor porosz ellenőrzése alatt áll lengyel területen.

lengyelorsz%25C3%25A1g%2Bn%25C3%25A9meto

A vasbetonból épült komplexumról készült új felvételek bemutatják, hogy a nácik milyen messzire mentek, hogy megvédjék háborús erőfeszítéseiket.

A felszínen a zöld kupolák jelzik, hogy létezik egy bázis a területen. A 100 km hosszú hálózaton belül található jelek azt mutatják, hogy a föld alatt fegyvertermeket is felállítottak, hogy megvédjék a Szövetségesek bombái elől.

lengyelorsz%25C3%25A1g%2Bn%25C3%25A9meto

Úgy tűnik, hogy egy titkos információs központ és társalgó is épült Hitler erői számára. Amikor az ellenséges katonák körbezárták a náci német csapatokat, az erődöt elhagyták és végül a szovjet katonák fedezték fel, miközben Berlin felé masíroztak, hogy felszabadítsák a várost.

Bár a pletykák szerint az erőd rejtett csapdákat is tartalmaz, melyek célja a nemkívánatos betolakodók megölése vagy megsebesítése, ma az alagutak népszerű turisztikai vonzerőt jelentenek.

A föld alatti labirintus Miedzyrzecz lengyel város közelében található, melynek járatai 20 és 50 méter mélység között futnak a felszín alatt.

Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel