Hiszed ha látod? Ne tedd akkor sem: BÁRMIT képesek meghamisítani, minden csak illúzió! Pusztító fegyver lehet rossz kezekben!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Steve Buscemi arcát renderelték rá Jennifer Lawrence-re. Ha ezt megnézed, soha többé nem fogsz hinni a szemednek!

A hamis valóság, mesterséges videók korszakába léptünk. Ezekkel kormányokat lehet majd buktatni, gazdaságokat tönkretenni!

Hátborzongató… Talán nem is fogunk más vagy jobb szót találni, arra, amit itt most látni fogsz. A világ olyan technológiai szintre jutott, hogy többé már nem lehet hinni a szemnek. Nem lehetsz ugyanis biztos abban, hogy amit látsz, vagy hallasz, az a valóság.

Egyre inkább afelé haladunk, hogy az ember számára ott legyen a veszély, hogy bármelyik pillanatban egy mesterséges illúzióba csöppenjen.

A lenti két videó ezt mutatja be, ennek ékes példái.

Egy ügyes technológia ugyanis lehetővé teszi azt, hogy Steve Buscemi arcát és mimikáját, teljes gesztusait az arcának vonalaival ráillesszék Jennifer Lawrence színésznőre. A technológia pedig ma már azon a szinten van, hogy gyakorlatilag bármit a szájába adhatnak ezáltal bárkinek.

Ha megnézed a lenti videót, érteni fogod, miért aggódnak ennyire világszerte amiatt, hogy ez a technika széles körben kezdett terjedni.

A cikk a videók után folytatódik, a java még csak ezután jön:

Itt van egymás mellett az eredeti és a megmásított videó:

https://youtu.be/xQ3IqgBehu0

Félelmetes, nem igaz? Lényegében bárkinek bármit a szájába adhatnak, minthogy már említettük. Ez pedig hihetetlen fegyver lehet, pláne ha rossz kezekbe kerül.

Egy így “legyártott” videóanyag zsarolási potenciál lehet. Kormányokat lehet vele megbuktatni, vagy egy teljes gazdaságot bedönteni.

Családokat, házasságokat tönkretenni… Hiszen ezek után az emberek nem hihetnek már többé a saját szemüknek sem, de még a fülüknek sem!

Nagyon sokan szorgalmazzák világszerte, hogy a technológiát valahogy helyezzék korlázotás alá, de ez szinte lehetetlenség kategóriájába esik.

Mindenki attól tart, hogy ez rossz kezekbe kerülve mérhetetlen pusztításokat okozhat azzal, hogy az így generált felvételek szándékos vagy véletlen módon konfliktusokat generálnak.

Emberek lejáratására, gyilkosságok, tények megmásítására is alkalmas lehet. Ez pedig egy merőben új és riasztó világ kezdte lehet…

Itt egy videó amiből többet lehet megtudni az új technológiáról:

https://youtu.be/Ex83dhTn0IU

 

Ez az eredeti videó, amiből a fenti rész 1:13-tól található:
NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel