Hírhedt rasszista oldalán vigyorgott Márki-Zay jobbkeze, majd bocsánatot kért mindenkitől

Dicshimnusszal énekelte meg találkozását Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja az ország talán legrasszistább politikusával, Orosz Mihály Zoltánnal Márki-Zay Péter szerdai, nyíregyházi fórumán. A két sztárpolitikus meg is örökítette a találkozást, a képet pedig Lukácsi fel is töltötte facebook oldalára, hízelgő körítéssel.

Márki- Zay nyíregyházi fóruma sem múlt el botrány nélkül, jobbkeze, Lukácsi Katalin nagyon vigyorgós képet töltött fel magáról facebookjára, melyen Orosz Mihály Zoltánnal, Érpatak hírhedt ex-polgármesterével szerepel.

Dicshimnusz a cigányokat rendszabályozó ex-polgármesternek

Nem fukarkodott a dicsérő szavakkal Márki-Zay bizalmasa az érpataki modell megálmodójával, Vona kedvenc kisnyilasával szemben, akiről azt írta,

múlt ősszel csodálkoztam rá, hogy a sokak körében inkább hírhedt, mint híres Orosz Mihály Zoltánnal politikában több kérdésben egyetértünk, mint gondoltam.

A keresztényi erkölcsről alkotott képük is egyező a hódmezővásárhelyi polgármester jobbkezének és az állatkínzóból lett jogvédőnek. De nemcsak valami ellen, hanem valamiért is küzd.

Ha sokmindent (!) másként látunk is, mindkettőnknek Krisztus az első

– tette hozzá Lukácsi.

A Netanjahu és Simon Peresz arcú bábut felakasztó bukott polgármesterrel való szelfizés talán nem volt a legjobb ötlet. Óriási felháborodást váltott ugyanis ki többek között a roma szervezetek körében. Facebook bejegyzésben reagált az esetre Setét Jenő roma aktivista, aki elkeseredésének adott hangot miszerint Lukácsi megvédi a cigányokat terrorizáló OMZ-t. Ezután Setét javasolja,

Lukácsi Katalin csináltasson mosolygós, megértő fotót Krisztus nevére hivatkozva a rasszista gyilkosokkal is!!! Hajrá Kati!

Szintén megdöbbenését fejezte ki Cs. Kádár Péter újságíró Péter Márki- Zay bizalmasának felelőtlen posztolása kapcsán.

Azért az kiváltképp üdvözítő, hogy a Márki-Zay nevével jelzett MMM alelnöke az egyik legrohadtabb nácival pózol a keresztényi szeretet jegyében

– értékelt Cs. Kádár.

Kati bocsánatot kért mindenkitől. Tényleg mindenkitől.

A felháborodott emberek haragjának engedve Lukácsi törölte az ominózus bejegyzést profiljáról, helyette egy bocsánatkérő bejegyzést tett közzé.

Tegnap készítettem egy fotót Orosz Mihály Zoltánnal. Bölcsebben felmérhettem volna, hogy ez sokakat meg fog sérteni.

– írta a politikus.

Ezek után tovább megy és meglepő módon bocsánatot kér a cigányokat fegyelmező  Orosztól is, amiért levette oldaláról a képet. Pedig már éppen kezdett kirajzolódni egy szép barátság kezdete a két politikus között, az ex-érpataki polgármester ugyanis pár órával azelőtt nevezte nemcsak egy valóban keresztény erkölcsi értékrendű, kiváló közéleti személyiségnek, hanem tiszta, finom lelkű és a közjónak elkötelezett embernek Lukácsit, hogy az eltávolította volna az antiszemita politikussal készült képet oldaláról.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Forrás