Hillary tudhat az ősi istenség múmiájáról, amiról egy archív felvétel is elő került. Kormányzati dokumentum a hibrid uralkodókról akik teljhatalommal rendelkeztek a múltban

anunnaki isten mumiaja 1 16b3aa0c3c
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egy 12.000 éve érintetlen testről készült felvétel borzolja a kedélyeket? Mi a valóság az eset mögött? És mi áll az emberiség múltjának homályában?

A dolgot aktuálissá teszi, hogy Hillary Clinton kiszivárgott e-mailjei között, találtak egy kérést, amely egy ősi nephilim óriás és a sztázis alvásban lévő Gilgamesh élesztő kamrája helyére vonatkozó információkat kértek ki.

Ma már egyre kevésbé kérdéses az az emberek számára, hogy egyedül vagyunk-e a világegyetemben, azt pedig már szinte senki sem vitatja, hogy valaha az ősi időkben az emberiséget idegenek látogatták. Nekik köszönhetjük technológiai tudásunk egy jó részét, és ők voltak azok is, akik megteremtettek minket.

Az Anunnakikra számos régészeti lelet, megtalált több ezer éves írások, és a sumer kultúra utal. Most előkerült egy olyan felvétel is, melyen az információk szerint egy 12.000 éves Anunnakikhoz köthető isten múmiája látható.

A videó keletkezésének körülményeiről annyit tudni, hogy valamikor 2008-ban lett rögzítve, egy ismeretlen helyszínen, feltehetően valahol az egykori sumer birodalom területén. Más információk szerint valahol Irán területén bukkantak rá, majd Izraelbe szállították át, tanulmányozásra. Az Anunnaki lény teste robosztus, és magas. Az arca kísértetiesen hasonlít az emberére, némi eltéréssel.

Az ezzel kapcsolatos hivatalos információkérést, Te magad is kikeresheted, az amerikai külügyminisztérium honlapján, a nyilvánossá tett Hillary Clinton levelek között, ahol szerepel egy közzétételi kérelem, amely a Gilgames-féle feltámadási kamráról, holttestének és az eltemetett Nephilim helyéről kér információt.

Ez egy teljesen hivatalos dokumentum, amit a következő képen tudsz kikeresni. Kattints erre a linkre https://foia.state.gov/Search/Search.aspx, mely az USA külügy dokumentum keresőjére visz. Itt a Search Terms mezőbe keress rá a “clinton_email nephilim” kifejezésre. Majd a ” Department of State FOIA Log 2018″ sorra kattintva megnyílik egy pdf dokumentum, ami bal oldalt lévő kereső mezőjébe beírva a “nephilim” kifejezést, elolvasható Denetra D Senigar fent említett kérése.

Az Anunnaki istenekről szóló sumer legendák szerint azért érkeztek bolygónkra, hogy bányászati kitermelést végezzenek. A testet megvizsgálva arra jutottak a régészek és antropológusok, hogy a múmia 12.000 éves, mégis igen jó állapotban van, és olyan, mintha csak egyfajta hibernációs álomban lenne a szakállas alak.

A sumer utalások egyértelműsítik, hogy egy ősi, de a mienknél sokkal fejlettebb civilizáció landolt a Perzsa-öböl térségében.

Hihetetlen technológiai fejlődésen indultak azok a népek, akikkel felvették a kapcsolatot. Sokak szerint ők lehettek a legendás Anunnaki istenek.

anunnaki isten mumiaja 1 16b3aa0c3c

Mások úgy vélik, hogy a most előkerült felvételen azon Anunnaki istenek egyike látható, melyek több százezer éven át uralták a bolygónkat, mire az végleg felszabadult a földönkívüli megszállás alól.

Az ember-idegen hibrid istenek elűzi az Anunnakikat a Földről…

Annak idején a sumerokkal igen sokat foglalkozó Zecharia Sitchin is arra jutott a kutatásai során – 20 évet szentelt rá az életéből, hogy tanulmányozza a sumer civilizációt – hogy az Anunnakik és a sumerok közvetlenül összefonódtak.

Vagyis az idegenek a sumer társadalomba “házasodhattak bele” idővel, több ezer év alatt.
Nem mindenki fogadja el valódinak a felvételt, de számos forrás szerint hiteles, és valóban a 2008-ban talált testet ábrázolja.

A tudomány és a régészet azonban nem verte nagy dobra, mivel minden az ősi idegenekhez kapcsolódó nyomot megpróbálnak eltüntetni…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel