Hihetetlen! Azon versenyeztek a lánytestvérek, ki fekszik le hamarabb az apjukkal

A nebraskai Samantha Kreshner anyjával nőtt fel, és nagyon kíváncsi volt arra, hogy ki a valódi apja. Az édesanyja végül elárulta neki, így a 21 éves lány 2015-ben felvette a kapcsolatot a 39 éves férfival, Travis Fieldgrove-val.

1778305_screen-shot-2019-02-09-at-114334

A lány és apja, Samantha Kreshner és Travis Fieldgrove rabosítási fotója © Hall County börtön

A következő három évben hagyományos apa-lánya kapcsolatot tartottak egymással, de később szexuális viszony alakult ki közöttük. Arról utólag egyikük sem volt hajlandó beszámolni a rendőrségnek, hogy hogyan és miért kezdődött mindez.

A vérfertőző kapcsolat gyanúja miatt a rendőrök elkezdtek nyomozni utánuk, majd eljárást indítottak az apa ellen, akinek egyébként van egy másik lánya is.

1778303_screen-shot-2019-02-09-at-114034

Apa és lánya 2018 október 1-én házasodott össze Nebraska, Hastings település városházáján. © Facebook

Mikor Samantha és Travis megtudták, hogy nyomoznak ellenük, gyorsan összeházasodtak, hogy azzal is leplezzék vérrokoni kapcsolatukat. A kötelező DNS vizsgálat azonban igazolta ezt. A tiltott viszony miatt mindketten bíróság elé kerültek és előzetes letartóztatásban vannak. Akár fejenként 8 év börtönre ítélhetik őket.

A kihallgatások során a 21 éves Samantha azt mondta, hogy azért ment bele ebbe a szexuális kapcsolatba, mert a féltestvérével egy bizarr rivalizálás volt közöttük. Azon versenyeztek, kinek sikerül előbb ágyba vinni az édesapjukat. A lány a kihallgatáson azt is büszkén hozzátette, hogy „én nyertem”.