Házban rekedt sorozatgyilkosok szellemei: 5 rejtélyes, megmagyarázhatatlan eset, mely a túlvilágról mesél

hasfelmetszo jack 3 fdd250a831

Egyes esetek a történelemben arra engednek következtetni, hogy bizonyos sorozatgyilkosok még a haláluk után is abban a házban kísértenek, ahol végeztek magukkal, vagy áldozataikkal. Ezek a lények gonosz démonná vagy poltergeistté manifesztálódva bolyonganak az ódon falak között, arra várva, hogy ártatlanok lelkét ragadják el?

A sorozatgyilkosok még életükben is borzalmas személyek lehettek, azt azonban legborzalmasabb álmainkban sem gondolnánk, hogy ezek a „lelkek” még a pokolba sem nyertek bebocsájtást, annyira szörnyű tetteket követtek el.

Szellemük itt ragadt, a házak falai között kísértenek, és várnak… Várnak arra, hogy lecsaphassanak, egy napon visszatérjenek.

Az amityville-i sorozatgyilkos, Ronald DeFeo

Ha valaki megemlítni hogy Amityville, a legtöbbeknek azonnal beugrik a ezzel kapcsolatos hollywoodi film, mely szellemekről, megőrülő családfőről mesél.

A film mögött ugyanis rengeteg valós esemény áll.

1974. november 13-án 6 embert lőttek le, később kiderült, hogy Ronald DeFeo Jr. követte el a gyilkosságokat.

Saját családját ölte meg hidegvérrel. Ez még nem is lenne túlzottan említésre méltó, akár lehetett volna egy klasszikus sorozatgyilkos is, azonban

a bíróságon azzal védekezett, hogy hangokat halott a fejében, amelyek arra kérték, hogy ölje meg szüleit és testvéreit.

Soha nem bizonyosodott be, hogy a férfi igazat mondott-e vagy sem, de nem találtak nála mentális betegségre utaló jeleket, tüneteket. Az által említett démonok pedig beégtek a helyiek tudatába.

Később a Lutz család költözött a házba, akik furcsa jelenségeket és Roland DeFeo jelenlétét is tapasztalták. Tárgyak estek le a helyükről, a bútorok átvándoroltak a szobák egyik sarkából a másikba, és rothadó emberi hús szaga lengte be az egész otthont…

Sokak szerint a férfi kísértete még ma is a házban van.

Ted Bundy, aki élve nyúzta a nőket

Talán ő a világ legismertebb és egyben legborzalmasabb tetteket elkövető sorozatgyilkosa. Azt beszélték róla, hogy egyes női áldozatait élve nyúzta meg, majd fellógatta kibelezve őket a pajtában, mint az elejtett őzeket.

A férfi eszelősen gonosz volt, és nem ismert bűntudatot, vagy megbánást.

Bevallotta, hogy legalább 30 nőt gyilkolt meg 6 államban.

Utolsó napjait a Florida Állami börtönben töltötte, hogy aztán villamos székben nyerje el méltó büntetését 1989 januárjában. Ted Bundy testét a halálos ítélet végrehajtása után elhamvasztották és hamvait Washington államban szórták szét.

A szelleme azonban nem hagyta el az élők világát, és sok szóbeszéd keringett arról, hogy a börtön falai között néha még kísérteni szokott rémlő árnyalakként.

2001-ben egy őr rémült halálra, amikor meggyőződése szerint Bundy szellemét látta ülni a villamosszékben, aki rámosolygott.

Amint közelebb lépett volna a szellemhez, az lassan szertefoszlott, mintha ott sem lett volna.

Hasfelmetsző Jack

Hasfelmetsző Jack legendáját szintén mindenki ismeri. Ő volt az a rejtélyes sorozatgyilkos, akinek a kilétére soha nem derült fény, és a London utcáin bóklászó prostituáltakat mészárolta 1888-ban. rengeteg elmélet született arra vonatkozóan, hogy pontosan ki lehetett.

Sokan még ma is látni vélik egyes helyeken, főleg azokon az utcákon, ahol annak idején meggyilkolta áldozatait.

hasfelmetszo jack 3 fdd250a831

Azt utóbbi években az is többször előfordult, hogy az áldozatainak kísérteties alakját látták végiglebegni a gyilkosságok helyszínein.

Egyesek szerint a hasfelmetsző már akkor halott volt, mikor elküldte a rendőröknek a hírhedt „A pokolból” című levelét. A gyilkos már akkor a pokolban égett, ezért nem kapták el sohasem, hiszen már nem volt evilágon.

Jeffry Dahmer

Iszonyatos bűnöket követette el Jeffry Dahmer is, mely annak idején hatalmas port kavart, és sokan csak a milwakuee-i kannibálként emlegették, mert az ügy vádirata szerint a férfi áldozataiból is fogyasztott.

Brutális tettek jellemezték tevékenységét. Megerőszakolta, megkínozta, majd lemészárolta férfi áldozatait, összesen 17-et, legalábbis ennyit vallott be.

Azonban utolérte a végzet, ugyanis elítélték, börtönbe zárták, majd a börtönben később halálra verték.

Évekkel később többen arról számoltak be, hogy gyerekkori otthonában többször láttak elsuhanó árnyalakot, és különös hangokat a falakból.

A rossz nyelvek azt beszélték, hogy itt, eme falak között követte el az első gyilkosságait is, és a különös hangok valójában a néhai áldozatok segélykiáltásai a túlvilágról.

A bohóc ruhás gyilkos, John Wayne Gacy

John Wayne Gacy első ránézésre csak egy egyszerű, bohóc ruhába öltözött férfinek tűnt, azonban hamar bebizonyította, hogy a látszat nagyon is csal.

Gacy ugyanis egy vérszomjas vadállat volt, közel 33 ember, főleg fiatal férfiakat gyilkolt meg különös kegyetlenséggel.

Chicagoi házának hátsó kertjében 8 holttest a bomlás különböző fázisában leledző darabjait találták meg.

Az eset óta sok-sok év telt el, de a házat csak nem sikerült eladni. Bár volt többször lakva, a lakók egy idő után mindig kiköltöztek, és el is menekültek a környékről.

Azt beszélik, hogy a szomszédok időnként ördögi kacajt, és sikolyokat szoktak hallani az udvarról. Egy alkalommal paranormális kutatók vonultak ki a helyszínre, hogy felvegyék a kapcsolatot az ott ragadt lelkekkel, de a gyilkos szellemével sikerült felvenniük a kapcsolatot, aki azt mondta, hogy nem bánta meg tetteit, és őket is meg fogja ölni, ha nem távoznak el a házából.

Originally posted 2018-12-26 22:24:11. Republished by Blog Post Promoter