Három balliberálishergelő trend 2019 nyarára

Folytatódik évszakokhoz illeszkedő stílustanácsadó rovatunk. Kedvenceink ismét túl vannak egy hatalmas választási buktán, amit szerintük igazából persze a Fidesz veszített el. Hogy ezt ők maguk mennyire nem gondolják komolyan, azt világosan mutatja a közelmúlt három eseménye, amelytől a plafonon voltak.

Ne mulasszuk el tehát újra és újra emlékeztetni őket ezekre!

A TEK koordinál

100+40+20, páncélvonatokkal, fekete autókkal és azonosító nélküli rohamrendőrökkel terhes év után egyszerűen képtelenek megbirkózni a részükről megszokott, normának tekintett idők elmúlásával. Szerencsére már nem az van, hogy minden fegyveres erőszakszervezetet ők és csakis ők irányíthatnak, csicskáztathatnak és nevezhetik ki élükre a moszkvai egyetemeken végzett tudományos rendőrdoktoraikat.

Hajdu Tábornok Úr és elitalakulata bizony már nem ilyen, hanem pontosan ezzel ellentétes. A magyar nemzet érdekeiért vannak, doktor Miniszterelnök Úr szolgálatában. Ez az, amit a klubrádió és a 444-es kommentelőhad szerencsére képtelen feldolgozni. Uszítanak, nyüszítenek, ajvékolnak, és folyamatosan a TEK hatásköröket kérdőjelezik. Szerencsére teljesen meddőn, hiszen a TEK-nek csakis doktor Miniszterelnök Úr parancsol, és nem ti.

Lehet, hogy nekik is könnyebb lenne amúgy, ha a TEK valóban egy láthatóan gyenge és béna szervezet lenne, de szerencsére ennek a totális ellentéte. Ezt pedig újra és újra be is bizonyítja, legutóbb a dunai hajóbaleset mentési munkálataival. Ja, és még valami. Hajdu Tábornok Úr iskolai végzettségével meg doktor Miniszterelnök Úr melletti testőrévei felhozásával kapcsolatban egyszerűen nem lehet nem arra gondolni, hogy savanyú nekik a szőlő. Őket Uj Péter meg Bolgár György vezeti, ellenségeiket pedig egy tökéletes katona! Ez van, lehet sokat edzeni és megerősödni esetleg! 😉

Gáspár herceg katonának vonul

Hogy ne váltsunk témát, ezeket nem csak a fideszes közrendvédelem irritálja, hanem úgy általában véve minden szép, egészséges, fehér, hetero, keresztény magyar, aki magyar egyenruhát merészel húzni magyar fegyverrel. Ezek egyszerűen hülyét kapnak a gondolattól, hogy 100 év után megint lehetséges ilyesmi. Pogány Józseftől indulva Farkas Mihályon át Szekeres Imréig bezárólag annyi évük volt rá, és olyan jól álltak abban a hosszútávú és mélyreható projektjükben, hogy ez soha többé ne legyen így. Csak hát… Igazi ballibként elkúrták, nem értettek hozzá.

Mára marad a meddő utálkozás a bedemárfon-féle házi facebookoldalaikon, ahol a fenti ponthoz hasonlóan görcsösen igyekeznek a saját kis vézna testükben felgyülemlett rengeteg méreganyagot ráfröccsenteni a Svjekre kicsit se emlékeztető délceg-daliás magyar fiúra.  Ráadásul, ha egymás mellé tesszük Miniszterelnök Úr édes fiát, és a 444 üstkösös csillagát, akkor ugyanazok a testi különbségek jelentkeznek, amit a Hajdu Tábornok – Uj Péter kettősnél már megszoktunk. Hátha Gáspár lebuzizása majd megoldja ezt a problémát is. Vagy nem. 😉

Győz a magyar válogatott

Ez egy olyan dolog, amihez mostanában hozzászokhattak volna, de csak nem sikerül nekik.

Majdnem napra pontosan 3 éve kapták az eddig legnagyobb pofonukat az osztrákok 2-0-ás legyőzésével. Azóta felcsillant számukra némi remény, de az általuk annyira gyűlölt magyar foci ismét visszasüllyedt abba a posványba, amiben magyar mezbe öltözött magyar fiatalok örömködnek önfeledten Budapest közterein, valamelyik, a libsik által agyonbezzegelve ajnározott külföldi csapat legyőzése után. Jó szar érzés lehet.

Majd a meccs után lehet megint stadionozni meg oktatásegészségügyezni. Esetleg, hogy a siker nem Orbán miatt, hanem pont az ő ellenére született, de lélekben már lassan készülgessetek rá, hogy jövő ilyenkor a 70 ezres új Puskásban mi lesz majd, kedves libsik! 😉