Harminc embert evett meg az évek során a kannibál házaspár

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egy orosz származású nő harminc embert gyilkoltatott meg férjével, hogy aztán elfogyaszthassa a húsukat.

Tizenöt év börtön vár a 43 éves Natalia Baksheevára, miután a rendőrség lefagyasztott emberi maradványokat talált a lakásában. A nyomozók úgy hiszik, hogy a páros az évek során akár harminc embert is megölhetett, hogy aztán megegye őket. Az áldozatokat feltehetőleg a kannibál nő férje, a 35 éves Dmitry Baksheev gyilkolta meg és darabolta fel, de a szörnyűségekben elkövetett pontos szerepét még vizsgálják.

A razzia során a rendőrök befőttesüvegekben tárolt emberi maradványokra bukkantak, melyek legutóbbi áldozatuk, Elena Vashrusheva testrészei voltak. Baksheeva azért gyilkoltatta meg a 35 éves pincérnőt, mert úgy hitte, hogy az flörtölni próbált a férjével. Vashrushevát egy elhagyatott helyre csalták, majd a feleség azt parancsolta az elnyomott férjnek, hogy ölje meg a nőt.

A férfi engedelmeskedett az utasításnak, és kétszer szíven szúrta az áldozatot, aki a helyszínen belehalt a sérülésekbe. A testet feldarabolták, majd a maradványok egy részét azonnal megfőzték és megették, míg a maradékot lefagyasztották későbbre.

A kannibál nő bevallotta a nyomozóknak, hogy nem ez volt az első eset, amikor valakit megöltek, majd húsát elfogyasztották. Állítása szerint az elmúlt tizennyolc évben legalább harminc áldozatot ejtettek. Mindig ugyanúgy intézték a gyilkosságokat, először elcsábították a – jellemzően női – áldozataikat, akiket általában társkereső oldalakon ismertek meg. Ezután meggyilkolták, feldarabolták és megették őket.

A rendőrségnek egyelőre nem áll rendelkezésére elegendő bizonyíték a többi gyilkossággal kapcsolatban, de a házkutatás során találtak néhány fényképet, melyeken a páros valószínűleg épp emberi húst fogyaszt, citrusokkal körítve.

Mivel az orosz jog nem ejt szót a kannibalizmusról, így a házaspárt csak a gyilkosság vádjával tudják előállítani. Az már most biztos, hogy Natalia Baksheeva legalább tizenöt évig rács mögött marad kegyetlen tetteiért.

(via DailyMail)

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel