Harminc embert evett meg az évek során a kannibál házaspár


Egy orosz származású nő harminc embert gyilkoltatott meg férjével, hogy aztán elfogyaszthassa a húsukat.

Tizenöt év börtön vár a 43 éves Natalia Baksheevára, miután a rendőrség lefagyasztott emberi maradványokat talált a lakásában. A nyomozók úgy hiszik, hogy a páros az évek során akár harminc embert is megölhetett, hogy aztán megegye őket. Az áldozatokat feltehetőleg a kannibál nő férje, a 35 éves Dmitry Baksheev gyilkolta meg és darabolta fel, de a szörnyűségekben elkövetett pontos szerepét még vizsgálják.

A razzia során a rendőrök befőttesüvegekben tárolt emberi maradványokra bukkantak, melyek legutóbbi áldozatuk, Elena Vashrusheva testrészei voltak. Baksheeva azért gyilkoltatta meg a 35 éves pincérnőt, mert úgy hitte, hogy az flörtölni próbált a férjével. Vashrushevát egy elhagyatott helyre csalták, majd a feleség azt parancsolta az elnyomott férjnek, hogy ölje meg a nőt.

A férfi engedelmeskedett az utasításnak, és kétszer szíven szúrta az áldozatot, aki a helyszínen belehalt a sérülésekbe. A testet feldarabolták, majd a maradványok egy részét azonnal megfőzték és megették, míg a maradékot lefagyasztották későbbre.

A kannibál nő bevallotta a nyomozóknak, hogy nem ez volt az első eset, amikor valakit megöltek, majd húsát elfogyasztották. Állítása szerint az elmúlt tizennyolc évben legalább harminc áldozatot ejtettek. Mindig ugyanúgy intézték a gyilkosságokat, először elcsábították a – jellemzően női – áldozataikat, akiket általában társkereső oldalakon ismertek meg. Ezután meggyilkolták, feldarabolták és megették őket.

A rendőrségnek egyelőre nem áll rendelkezésére elegendő bizonyíték a többi gyilkossággal kapcsolatban, de a házkutatás során találtak néhány fényképet, melyeken a páros valószínűleg épp emberi húst fogyaszt, citrusokkal körítve.

Mivel az orosz jog nem ejt szót a kannibalizmusról, így a házaspárt csak a gyilkosság vádjával tudják előállítani. Az már most biztos, hogy Natalia Baksheeva legalább tizenöt évig rács mögött marad kegyetlen tetteiért.

(via DailyMail)


Like it? Share with your friends!

One Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük