Haldoklik a Föld: a párizsi csúcstalálkozó jelentése kimondta az igazságot, amit a NatGeo – A felső tízezre már “összecsomagolt”

A csúcstalálkozón vészjósló kijelentések hangoztak el az emberiség kipusztulásáról is. Egyesek szerint a világ felső tízezre már “összecsomagolt”…

Kritikus állapotban van a Föld, az emberiséget pedig a kihalás szélére sodorhatják a most következő folyamatok.

Tudósok, és közel 130 ország diplomatái gyűltek össze, hogy a közel 15 év alatt összegyűjtött, az ökoszisztémára vonatkozó adatokat feldolgozzák és elemezzék.

Az eredmények azonban cseppet sem mondatóak biztatónak: „az emberiség, ugyanis olyan mérhetetlen pusztítást végzett az ökoszisztémában, mely saját maga pusztulását is okozhatja, és ennek egyik látható jele a klímaváltozás”

Egy tudóscsoport három éven keresztül összesítette az adatokat, egy igen jelentős terjedelmű, 1800 oldalas jelentést készítve róla.

Az ember és természet közötti összhang már nagyon rég nincsen meg, és bár felsőbbrendű lényeknek tartjuk magunkat, tudatába kell legyünk annak, hogy a természet növényei és állatai nélkül számunkra sincsen élet.

A csúcstalálkozó résztvevői remélik, hogy ezzel a jelentéssel, még sikerül az utolsó utáni pillanatban meghúzni a vészharangot.

A ma ismert 100.000 faj mintegy negyede kipusztulófélben van, köszönhetően az élettér szűkítésének, a mértéktelen horgászatnak és vadászatnak, valamint a megváltozott éghajlatnak.

Az UNESCO vezető elnöke, Audrey Azoulay, arra hívta fel a figyelmet, hogy a jelen generációnak kötelessége egy olyan Föld hátrahagyása, mely az elkövetkező nemzedékek számára is biztosít egy élhető bolygót.

Sőt, emellett még olyan döbbenetes információk is napvilágot láttak, melyek szerint a Földet az a bizonyos felső tízezer már nem is akarja megmenteni…

Egész pontosan arról van szó, hogy nem megerősített információk állnak arról rendelkezésre különféle bennfentesektől, szivárogtatókról, hogy a világkorporációk és a mögöttük álló világhatalmit elitnek esze ágában sincs felrúgni a jelenlegi állapotokat.

Ez egy olyan status quo ugyanis, amely őket szolgálja ki.

A felső tízezer nem érdekelt abban, hogy az őket gazdaggá tévő gazdasági és ipari gépezet működése lelassuljon, vagy akár csökkenjen.

A megújuló energiákkal ugyan egy részük próbálkozik, de sokan megpróbálják majd gáncsolni az összes Föld katasztrófáját visszafordítani irányzó intézkedést ésa globális fellépést.

Ezeknek a gátlástalan embereknek ugyanis nem számít, hogy elpusztul az általuk uralt cégeik alatt a bolygó.

Napvilágot láttak már olyan hírek is, miszerint vannak, akik egyszerűen már rég “összecsomagoltak”…

Jelentsen ez bármit is…

Egyesek szerint arról van szó, hogy nem véletlen épülnek gomba módjára a világvége bunkerek, több ezer ember befogadására képes luxus óvóhelyek.

Vajon a világot uraló elit tényleg egy elzárt, biztonságos Noé bárkájának tervezetén mesterkedik, miközben még az utolsó csepp olajat is megpróbálják a bolygóból kisajtolni…?