Halálunk után csupán azokat a lelkeket vihetjük magunkkal a túlvilágra, amelyekkel életünkben boldog kapcsolatot ápoltunk!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Földi életünk alatt megannyi dolgot, tárgyat, tapasztalatot és élményt gyűjtünk, ami akkor pillanatnyilag fontosnak tűnik, viszont amikor elérkezünk ahhoz a pillanathoz, hogy örökre elbúcsúzzunk a fizikai testünktől és a lelkünk a felsőbb világba költözik, rájövünk, hogy ezen dolgok közül csak nagyon kevés az, ami igazán számít.

A túlvilág kapujában már nem számít a pénz, már nem számít a vagyon, a drága dolgok, a presztízs és a pozíció. Ezeket a dolgokat egyszerűen nem tudjuk tovább vinni magunkkal a következő életünkbe.

Az élet nagyon rövid, de valamilyen oknál fogva mégis inkább az anyagi dolgok felé vonzódunk, mintsem az igazi érzések felé. A végén úgysem az fog számítani, hogy milyen neves edző edzett a sportkarriered során, hanem az, hogy hány sporttársaddal kötöttél igaz barátságot. A végén nem az fog számítani, hogy milyen előkelő egyetemen tanulhattál, hanem az, hogy közben hány embert voltál képes szeretni. Pénzzel, drága kocsikkal, menő lakásokkal már semmire nem fogsz menni.

Az egyetlen dolog, amit az idők végezetéig megőrizhetünk azok a kapcsolatok, és a lelkek, akikkel kapcsolatokat alakítottunk ki. Ezekben a kapcsolatokban benne vannak az energiák, az érzelmek, a kötődések – és ezek azok a dolgok, amik igazán számítanak.

Lehet, hogy pár ember igazán furcsa szemmel fogja olvasni ezt a cikket, de ez az igazság, az emlékeink ezer bankkártyánál is többet érnek. Éppen ezért, a rövidke életünket nem a pénz hajhászására kellene fordítanunk, hanem arra, hogy olyasmivel foglalkozzunk, amit szeretünk, kerüljünk a saját lelkünkhöz minél közelebb és nyissunk a spiritualitás felé, mert csak így lelhetünk rá az igazi boldogságra.

Az életed során a lelked megannyi más ember lelkével képes összefonódni. Összefonnak a kapcsolatok, a közösen megélt élmények, tapasztalatok, a karmikus kötelékek, tehát csupa olyan dolog, ami a fejlődésedet és kiteljesedésedet szolgálja.

Gondolj csak bele, a halálos ágyadon feküdve mire gondolnál a legszívesebben vissza? A méregdrága ékszerekre, vagy arra, hogy a barátaiddal milyen jókat nevettetek lent a közeli tónál?

Miután eltávozol a Földről ezek az élmények és lelki kapcsolatok fognak segíteni az utadon. Segítségükkel egy sokkal magasabb spirituális szintre juthatsz és a következő életedben kamatoztatni tudod ezeket a tapasztalatokat.

Ezért hát az összes emberben a lelket keresd, ne a hasznot. Próbáld meg minden napodból a lehető legjobbat kihozni, és amennyire csak lehet megélni a pillanat ajándékait. Persze a kötelezettségeinkről és a felelősségeinkről se feledkezzünk meg, de mindig a saját lelked egészsége, boldogsága legyen az elsődleges szempont.

Az érzések, amiket megéltél, a kapcsolatok, amiket kialakítottál, a tapasztalatok, amiket begyűjtöttél egy sokkal jobb élet felé sodornak. Hiszem, hogy egy olyan tudatosság rejlik benned, ami nem hagyja, hogy jelentéktelen és bosszantó dolgokra fecséreld az energiádat. Éld az életet, és ha kell, sodródj az árral.

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel