Halálos betegségek hatékony gyógymódjait zárják el a világ elől a gyógyszeripari cégek: az orvos-elit összezár

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A rendszerből “katapultált” orvosok sorra számoltak be egymástól függetlenül arról, hogy az egészségügy valójában komplett gyógymódokat zárt el a világ elől…

A világ egy jobb hely lenne rák nélkül. A társadalom pedig betegségek nélkül maradhatna a rákgyógyszer felfedezése után.

Azonban egy jól körülírható érdekcsoportnak éppen az a célja, hogy mindent elkövessenek azért, hogy ez az időszak, ez a globális korszakváltás minél később jöjjön el.

Nincs kétség afelől, hogy be fog következni, hogy egy napon bejelentik a rák ellenszerét és hogy maga az ellenszer végig ott volt az orrunk előtt, mondhatni a természetben.

Ehhez azonban hosszú és rögös út tartozik, és rengeteg rákos beteg további halála… a gyógyszert ugyanis a gyógyszeripar nem fogja könnyen adni.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint azok az egészségügyi rendszert belülről látó orvosok, akik egykor a részesei voltak a nagy biznisznek.

A biznisznek, mely betegségekre épül…

Az ezt megelégelő orvosok sorra számoltak be egymástól függetlenül arról, hogy az egészségügy valójában komplett gyógymódokat zárt el a világ elől…

A kannabiszról már a 70-es évek óta tudják, hogy jó lehet a rák ellen, mégsem tettek semmit annak érdekében, hogy rákgyógyszert csináljanak belőle.

Éppen ellenkezőleg. eltusoltak minden arra utaló nyomot és kutatást, hogy ez egyáltalán lehetséges…

A kannabiszon, mint gyógymódon dolgozó orvosokat pedig a praxisuk megszüntetésével fenyegették meg az AMA – Amerikai Orvosi Társaság – szervein keresztül.

Azokat, akik ellenálltak, pedig rejtélyes balesetek értek, vagy fekete ruhás, gyógyszeripari cégekhez köthető ügynökök jelentek meg a házaiknál, hogy “jobb belátásra térítsék” őket…

Ugyanez zajlott le Dr. Royal Rife felfedezése kapcsán is, aki a kemoterápiánál egy jóval hatékonyabb kezelést fejlesztet ki, amit még a híres Mayo Klinikán is leteszteltek, és a rákos betegek 100%-osan felgyógyultak betegségükből.

Ekkor kezdtek el először cikkezni az újságok arról, hogy hamarosan eljöhet a betegségek nélküli világ…

Azonban a gyógyszeripari fehérköpenyes gestapó nem sokáig váratott magára. Dr. Rife életében hamarosan hatalmas felfordulások történtek.

Szakmailag próbálták ellehetetleníteni, egyik orvoskollégáját pedig megmérgezték, aki később meg is halt.

Végül odáig fajultak a dolgok, hogy az állam támogatásával perre ment az FDA és az AMA Rife ellen, és anyagilag is teljesen kisemmizték koholt vádakkal.

Aztán rejtélyes körülmények között leégett a teljes kutatólaborja, valamint a Mayo Klinikáról minden orvosi dokumentáció eltűnt a gyógyult rákbetegekről…

Példát statuáltak vele, hogy így jár mindenki, aki természetes és filléres alternatívát nyújt a rettegett rákbetegségre.

Az onkológia legnagyobb fejőstehenére…

Azóta is folytatják ezt a  piszkos játékot, és se szeri se száma azoknak a bátor orvosoknak, szakembereknek, akik próbálték kardot rántani a gyógyszeripari érdekekkel szemben, sikertelenül…

Az Essiac keverék kitalálóját is meghurcolták, a keverékről fennmaradt jegyzeteket pedig végül elégették…

Jason Vale ügye is nagy port kavart, akit azért zártak börtönbe, mert elmondta az emberelek, hogy hogyan gyógyult fel a rákból barackmagok segítségével.

“Mindegy, kik és hányszor futnak neki, hogy tudassák a világgal, hogy léteznek a rákra, és más betegségekre hatékony gyógymódok, a gyógyszeripari érdekesnek elég anyagi és egyéb forrása van arra – nem különben gazdasági és politikai hatalma – hogy elfojtsanak minden ilyen próbálkozást, még csírájában…”

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel