Haderők sorakoznak, a nagyhatalmak már mozgósították a seregeiket: egyetlen parancsot kell kiadni a harmadik világháború kezdetére

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Soha nem volt még ennyire lobbanékony a világ helyzete…

Egyértelműen a következő világháború előszobájában vagyunk.

Nem fér kétség ahhoz sem, hogy bizonyos értelemben a hidegháború sem zajlott le, csak szép lassan újra felmelegedett.

A nagyhatalmak egymással való szembenállása már csak azét sem múlt el, mert Amerika Közel-Keleten végrehajtott rablóhadjáratába az oroszok több alkalommal is beleköptek.

Bár mindkét félnek, Trumpnak és Putyinnak is az volt korábban az érdeke, a közel-keleti régió gazdaságilag és politikailag instabil maradjon, Putyin rájött, hogyan húzhatna mégis hasznot egy tartó békés, és virágzó Közel-Keletből.

Afrika felé kacsintgat, a Közel-Keleten pedig próbál egyfajta egyensúlyi állapotot teremteni szép lassan bizonyos erők és szálak mozgatásával.

Amerika ki akarja az őt uraló Egyvilágrend – vagy más néven Új Világrend – hatalmát terjeszteni nem csak Európára, de idővel a Közel-Keletre.

Nyilvánvaló az érdekütközés, és ez már nem tartható fenn.

Míg Putyin a világ dollártalanításán és egy GMO mentes “Keleti blokkon” gondolkodik, és el is kezdte ezt megvalósítani, addig az USA ennek az ellenkezőjén iparkodik.

Európát is el akarja árasztani GMO-val, valamint olyan termékekkel, amik a keleti blokk országai “alá tesznek”.

Két nagyon erős pólus áll szemben már évek óta, miközben a felületi feszültség egyre nő ezen a két egymásnak feszülő, lassan kiépülő póluson.

A robbanáspont pedig egyes geopolitikai elemzők szerint éveken belül eljöhet, de a pesszimista jóslatok szerint valójában a háború már most is zajlik.

Amerika egyfajta hibrid hadviselést folytat.

Pénzügyi és gazdasági téren építi le az oroszok számára fontos nemzetközi tartópilléreket, ugyanakkor Trump és a mögötte álló “káoszbrigád” egyszerűen elszabadult.

Tudják, hogy a világ újrafelosztása jön, nem véletlen rúgták fel az iráni atomalkut….

A hibrid hadviselés nem lesz elég.

Hamarosan valamelyik fél egy nyílt háborút fog kiprovokálni.

Ezt pedig mint tudjuk, leginkább Amerikából lehet kinézni, elég csak végignézni az elmúlt 150 éves történelmén, már ami a külhonban vívott csatáikat illeti.

A trófeák között ott van a Pearl Harbor által “kiprovokált” japánok elleni hadjárat, vagy épp 2001 szeptember 11, mely utat nyitott számukra jó indokkal Afganisztán és Irak felé…

Nem kell nagyon fantázia tehát ahhoz, hogy tudjuk, mi lesz a következő lépésük…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel