Ha a chemtrail buta összeesküvés-elmélet, akkor ezek a pilóták, orvosok, tudósok miről beszélnek?


A  világon gyakorlatilag szisztematikus támadás zajlik a Föld lakossága ellen. Lényegében élő kísérleti egerekként tekintenek ránk. Egy globális szintű emberkísérlet ez, melyről mélyen hallgatnak.

Korábban ezt több szakember támasztotta már alá, tehát a félelmek nem teljesen alaptalanok, annak ellenére, hogy sokan csak egyfajta konteóként kezelték egy jó ideig ezt az egészet.

Aztán elkezdtek emberek előállni a “sötétből”. Ezek az emberek, bennfentesek elmondták, hogy micsoda borzalmas dolgok zajlanak a színfalak mögött.

A lenti felvételen egy nyilvános meghallgatás látható a kaliforniai Shasta megyében, amelyen többek között orvosok, vadbiológusok, pilóták, ügyvédek tettek tanúvallomást a chemtrailek káros környezeti, egészségügyi hatásairól.

Vannak akik szerint ez a technológia nem az emberiség létszámának csökkentésére való hanem valójában a globális klímaváltozást pakolják ezzel ellensúlyozni és mindez ezzel kapcsolatos tevékenység

Pláne John Holdren, egy korábbi elnöki tanácsadó kijelentése, ami lényegében elismerte, hogy különféle aeroszolok, részecskék, mesterséges anyagok a légkörbe juttatása lenne a cél. Az indok és a cél?

A légkör és az időjárás manipulálása. Beavatkozás a természet rendjébe, Isten munkájába.

Vagyis az emberek feje fölött olyan vegyi anyagokat szórnak ki, melyekről titokban ők maguk is tudják, hogy nagyon károsak az egészségre. Holdren valóban a geoengineering technológiájáról beszél, viszont annak is jórészt a lehetséges veszélyeit emeli ki.

Egyértelműen azon az állásponton van, hogy tudományosan vizsgálni kell annak lehetőségét, hogy végszükség esetén például a napfény egy részét visszaverő aeroszol-részecskéket juttassunk ki az atmoszféra legfelsőbb rétegeibe.

John Holdren egyébként még egyes előadásaiban, nyilvános interjúiban is beszélt az egészről. A lenti videón ezt is megnézheted. Ő maga egyfajta tudományos lehetőségként tálalta, de mint tudjuk, nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljük, a valóságban titokban ez ma hol tart.

Vannak akik szerint ez a technológia nem az emberiség létszámának csökkentésére való hanem valójában a globális klímaváltozást pakolják ezzel ellensúlyozni és mindez ezzel kapcsolatos tevékenység mai


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük