Gyuribá’ szopóágon – Vesztettek Soros jelöltjei a kaliforniai választáson


A CALmatters újságírója, Dan Walters számolt be róla, hogy a világ egyik leggazdagabb embereként ismert Soros György sikertelenül próbált beleavatkozni a kaliforniai politikai életbe – írja a gvwire.com.

Nem először teszi ezt: különböző liberális célokat korábban is finanszírozott már az államban, mint például a marihuána legalizálását vagy a különböző bírságok enyhítését.

Soros most négy kerületi ügyésznek biztosított nem kevés pénzügyi támogatást azért, hogy elérje a célját: a társadalmi igazságosság megreformálását.

„Négy Soros-jelölt közül három azonban csúfos vereséget szenvedett Kaliforniában” – írja Walters. – „Még annyi szavazatot sem sikerült szerezniük, hogy az általános választásra bejussanak”.

Soros a Washington Postnak nyilatkozott a választás után Zürichben, ahol elmondta: „Egy téglafalba ütköztünk Kaliforniában.”


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük