Gyógyszeripari összeesküvés zajlik az emberiség ellen: a nagy gyógyszergyárak szedálják a társadalmat

Módszeres egészségtudat rombolás zajlik, melynek kárát az emberek isszák meg, és az egyre csak elbetegedő, elrákosodó társadalom, miközben a gyógyszervállalatok vezéreinek bankszámlája hízik!

Manapság egy alapvetően bizalmatlan vilgában élünk.

Egy olyan környezetben, amelyben már a fehér köpenyes orvosokban sem lehet 100%-ig megbízni, és erre sajnos sokak szerint rá is szolgáltak.

Soha nem tudhatja a beteg, hogy az orvosa által rendelt gyógyszer tényleg a leghatékonyabb, vagy a doktor az őt támogató gyógyszercégnek akar megfelelni.

A gyógyszergyártó- és forgalmazó cégek rendszeresen megvesztegetik az orvosokat. A legtöbben tudnak róla, a szakma java „benne van”, éppen ezért ezt a témát tabuként kezelik.

Konferenciák, ajándékcsomagok, kizárólagos műszer-lízingszerződések a meggyőzés eszközei. A szürkésfekete korrupciót alkalmazó cégeknek nem kell nagyon erőlködniük az alulfizetett doktorok meggyőzése érdekében.

Eközben ezzel egy időben zajlik az egészségtudat rombolása világszerte.

Ez ugyanis a tudatosságot zúzza szét, ami a helyes táplálkozásban és a megfelelő életmódban lenne keresendő.

Az emberek és az eljövendő generációk így egyre betegebbek.

Világszerte nagyon magas a melanoma, a bélrák aránya, és egyes statisztikák szerint 2050-re már minden második ember rákos lehet.

Ezzel egy időben minden más megbetegedés mértéke nő, miközben állítólag a modern orvostudomány egyre “hatékonyabb”…

Nem várt gyógyszerreakciók miatt Európában évente 197 ezren vesztik életüket, a gyógyszerek mellékhatásai által okozott egészségkárosodás teljes társadalmi költsége a becslések szerint 79 milliárd euró.

Az Európai Bizottság vizsgálata szerint a betegek több mint 5 százaléka káros gyógyszerreakciók miatt kerül kórházba, mint ahogy a kórházi halálesetek szintén öt százalékáért felel a nem megfelelő gyógyszerelés.

Rengeteg gyógyszernek nem lenne szabad szinte egyáltalán forgalomban lennie.

Egyes fogamzásgátlók képeske vérrögöket előidézni a szervezetben, ezáltal agyvérzést okozva, míg más gyógyszerek le tudják állítani a szívet, vagy hosszabb távon súlyos mértékben károsítják a májat.

A gyógyszerlobbi mögött álló gyógyszergyárak ezekről tudnak, de nem áll érdekükben kijavítani a “problémákat”, mert akkor újra be kellene vonni egy-egy már jól bejáratott gyógyszerüket, ami macerás és anyagi veszteséggel jár.

Jobban járnak, ha inkább kártérítési pénzzel tömik be az áldozatok családtagjainak száját, ezzel vásárolva meg a hallgatásukat, peren kívül.

Nem egy ilyen megállapodásról tudni, sajnos van az a pénz, amivel minden ember megvehető.

Mára már mindenkiben ott munkál az egészségtudat helyére a média által – melyet ők irányítanak – “beültetett”betegségtudat, ami a gyógyszerlobbi érdeke.

Minél több a világban a beteg ember, annál nagyobb házakat és luxusautókat tudnak venni maguknak a gyógyszergyárak fejesei…