Gyógyszeripar: 5 lépcsős terv az emberiség kábulatban tartására

Végső terv annak irányába, hogy világszerte még több gyógyszer fogyjon. Pirulákkal „megetetett” társadalom.

A világon kevés jövedelmezőbb ipar van, mint a fegyveripar, vagy a gyógyszeripar. Ez utóbbi közreműködésének köszönhetően világszerte vannak olyan régiók, ahol többen halnak meg gyógyszerektől – azok túladagolásában, vagy a mellékhatásaikban – mint amennyi emberen segítenek.

A gyógyszeripar 5 lépcsőben mérgezi az embereket, így tudja ugyanis a világnak eladni a sokszor csak bút és bánatot, halált hozó pirulákat.

Azt nem állítjuk, hogy az emberek mérgezése minden esetben szándékos. Azt viszont igen, hogy gyakran nem riadnak meg a profit reményében a járulékos veszteségektől…

Első lépcső: Reklámok

Ezzel mindenki találkozott már. Szüntelenül nyomják a különféle gyógyszeripari érdekeltségű reklámokat, ilyen-olyan tablettákról, kenőcsökről, és egyéb szerekről. A céljuk ezzel az, hogy vágyat keltsenek benned, hogy megvásárold. És elgondolkodj azon: mikor is voltál beteg? Nem lehet, hogy már épp az vagy?

Második lépcső: Elhitetik, hogy beteg vagy

Sokszor anélkül képesek elhitetni velünk, hogy betegek vagyunk, hogy mi magunk ezt éreznénk. Sokszor ugyanis nem is vagyunk igazán betegek, lásd a pszichiátria ipara által kitalált számos betegség, amikre semmilyen tudományos bizonyíték nincs.

Ha az ember orvoshoz megy, nagy a valószínűsége, hogy találni fognak valamit.  Ez már csak így szokott menni…

Harmadik lépcső: Kezelés

A kezelés során aztán rengeteg mindent felírhatnak. Legtöbbször azokat a gyógyszereket, amikkel meg van bízva az orvos a gyógyszerügynök által, ő ugyanis így kaphat jutalékot. Figyeld meg, hogy egy-egy adott orvos más betegeknek is mennyire hasonló termékeket ír fel, néha teljesen különböző betegségekre.

Ez persze sokszor szakmailag is indokolt lehet, de az ördög nem alszik… Mindenki tudna példát mondani…

Negyedik képcső: Nincs teljes gyógyulás

Általában mindig vissza kell menni. Ilyenkor van, hogy újabb adagokat írnak fel, sokszor „csak a biztonság kedvéért”, főleg antibiotikumokból. Azanyját! És még csodálkoznak, hogy a túlzott antibiotikum használat miatt terjednek a halálos szuperbaktériumok.

Sokszor már nincs szükség az újabb adagra, de ha elfogy a pirula, bizony írnak fel, csak azért, hogy tutira meggyógyulj. Véletlenül sem azért, mert még több gyógyszeripari terméknek kell fogynia.

Ötödik lépcső: Megelőzés!

Sokszor akiket nem tudnak megfogni, és berángatni ebbe az ördögi spirálba, vagy az illető már kigyógyult, akkor az egyes reklámok újabban a megelőzéssel traktálnak.

Értitek? Szedj gyógyszert és ilyen-olyan bogyókat, MIKOR MÉG SEMMI BAJOD!

Ezzel az ördögi kör önmagába ér, és már boldog és boldogtalan, beteg és nem beteg gyógyszert szed. A világ pedig lassan belefúl abba a rengeteg pirulába, amit megeszik…