Gigantikus magyar diadalok, amiket pont ezért nem tanítanak

Mert egyes érdekcsoportoknak soha nem volt érdeke, hogy helyreálljon az egykor erős magyar nemzettudat. Így történelmi “kincseinket”, nagy győzelmeinket rendre elhallgatják.

A magyar történelmet valakik el akarják hallgattatni. Nem akarnak beszélni róla.

Az MTA és sok más, tudósokból, történészekből és régészekből álló csoportosulás ment már utána a magyarság végső titkainak, amelyekről mind a mai napig mélyen hallgatnak.

Egyeseknek ugyanis nem érdeke, hogy helyreálljon a magyar nemzettudat. Úgy gondolják ugyanis, hogy az ősmagyarság szellemisége nem térhet vissza a magyar népbe.

osmagyar-tortenelem-585x387.jpg

Egykor egész Európa rettegett a magyarok nyilaitól, ezt nem hagyhatják újra bekövetkezni, így a nemzet felemelkedése helyett a nemzetünk rombolásában érdekeltek.

Vagy szerintetek véletlen lenne, hogy a magyar történelemkönyvekben javarészt idegen nemzetek történelmét tanuljuk?

Vagy az véletlen, hogyha szó is esik a magyar történelemről, túlnyomó részt a magyarokat ért balsorsról és vereségeinkről beszélnek?

Ez nem vezet egy erős nemzettudathoz, éppen ellenkezőleg.

Pedig valójában az ősi magyarság gigantikus győzelmeket aratott. Erről azonban egyáltalán nem – vagy csak nagyon keveset – beszélnek.

Csak egy példa: volt olyan, hogy az augsburgi vereség nyomait próbálták felkutatni a régészek. Hosszú éveken át kutattak, de semmi nyomát nem találták.

Sőt, egyes jelek kifejezetten arra utaltak, hogy soha nem is volt ott valójában csata. Egy kisebb ütközet volt ott, jó 30 évvel korábban attól a dátumtól, amit az augsburgi csatához kötnek, ebben a csatában ráadásul a németek menekültek előlünk fejvesztve…

Augsburgi Gerhard beszámolója szerint (Vita Sancti Uodalrici) az egyesített német sereg 10 000, a magyar 100 000 főt számlált, de vannak 15 000–25 000, illetve 120 000 emberre vonatkozó leírások is. Ezt több kutatás is valószínűtlennek tartja. A különböző becslések a németek létszámát 4000 és 8000, a magyarokét 10 000 és 25 000 közé teszik.

A magyar hadsereg vezére a nyugat-dunántúli magyar hadak élén Bulcsú volt, neki volt alárendelve Lél, aki a nyitrai kabarok seregét vezette.”

Képtelenség, ekkora fölénnyel, várak és páncélok ide vagy oda, szarrá verték volna a seregeiket a magyarok! Hiszen utána(!) még feldúlták fél Lotaringiát…. akkor miféle vereség volt ez? Semmiféle. Nem is volt csata, ahogy a régészeti leletek ezt egyértelműen bizonyították, kitaláció az egész.

De akkor hogy lehet, hogy Bulcsút és Lehelt kivégezték??? Itt nyer magyarázatot a díszruha. Nyilván meghívták őket tárgyalásra és jó germán szokás szerint tárgyalás helyett kivégezték őket, abban bízva, hogy így könnyebben elbánnak a magyarokkal.

De ha valaki ezt nem is hiszi el teljesen, elég ha picit a történelmünk és csatáink mögé nézünk: TÉNY az, hogy a magyar történelem órákon feltűnően kevés szó esik egykori nagy győzelmeinkről…