George Soros örök, soha véget nem érő rabszolgasorba taszítaná az egész kontinenst

george soros r k soha v get nem r rabszolgasorba tasz tan az eg sz kontinenst j 8oCwOshZU

Örök , soha véget nem érő rabszolgasorba taszítani egész kontinenseket…

A lényeg, hogy úgy vegyenek fel hitelt, hogy bár a tőkéből, sohasem történik törlesztés, így a kamatot az idők végezetéig kell fizetni, mert hát sohasem jár le a hitel, sohasem lesz visszafizetve.

Ez az új Soros hitel konstrukció, a Soros terv 2.0, amivel egész kontinenseket döntenének örök rabszolgaságba. Ha meg valamikor, valamiért a kontinens, az országok, nem tudnák fizetni a havi hitelkamatot, akkor jöhetne a végrehajtás és “teljesen legálisan” magán tulajdonba kerülnének ezek az országok, a kontinensek, az egész Föld bolygó.

Az Európai Uniónak örökjáradék-kötvényekkel sikerülhetne megoldani az egybillió eurós Európai Újjáépítési Alap finanszírozását – írta a héten George Soros a Project Syndicate oldalon. Véleménye szerint erről már ma tárgyalhatnának az Európai Tanács ülésén. Az általa javasolt örökjáradék-kötvények esetében a papírnak nincs lejárata, futamideje végtelen. Az alapösszeg törlesztésére soha nem kerül sor, a befektető cash-flow-ját kizárólag a fizetett kamatok biztosítják.
El tudod ezt képzelni? Felveszel hitelt mondjuk egy tv-re 240 ezer forintot, a törlesztője havi 24 ezer, amiből 20 ezer tőke, 4 ezer pedig kamat törlesztés. Így 1 év alatt visszafizeted, 288 ezer Ft értékben.

Az új Soros koncepció szerint azonban ez úgy nézne ki, hogy csak a havi 4 ezer forintot kellene fizetni, de azt örökké. Vagyis ha mondjuk élsz meg 40 évig, akkor összesen majdnem 2 millió forintot, a 200 ezer hitelért. De ennek még nem lenne vége, mert örökké tartana.

Na most képzeld el, hogy nem egyszer vennél fel hitelt, hanem ez a hitel koncepció elterjednek és mindenre így adnák a hitelt. …. örökre kisemmiznének, örök rabszolgasorba taszítanának, téged is, de mivel örökké tartana, a gyermekid, azok gyermekeit is és az össze leszármazottad.

Soros azt is kiszámolta, hogy 0,5 százalék kamat esetén „mindössze” évente ötmilliárd eurót kellene kiperkálnia az uniónak, ami a 2020-as uniós költségvetés három százalékát teszi ki. Tehát csak ezzel az egy hitelszerződéssel, Soros örök időkre rátenné a kezét az EU költségvetés 3%-ára.

És ez csak ez az egy hitel. Nyilván a világban felmerülő egyéb gazdasági nehézségek esetén is hasonló koncepciót tervezne a jövőben. Így még két hasonló “válságkezelés” esetén máris az EU költségvetésének 10%-a kerülne örök időkre a hitelező milliárdosok és bankárok kezébe.

De ha egyszer pedig úgy döntenek, hogy nem ad több ilyen hitelt és az EU nem tudja valami katasztrófa miatt ezt épp kifizetni, akkor jöhetnek a “behajtók” és hasonlóan az eladósodott ingatlan emberek ingatlan tulajdonához hasonlóan, kerülne magántulajdonba az egész kontinens.
A spekuláns hasonló elvek vezették négy évvel ezelőtt, a népvándorlási válság idején is, amikor például páneurópai benzináradót, az EU-n belül pénzügyi tranzakciós adót javasolt, továbbá a keleti EU-tagokat büntetve a Kohéziós Alap, valamint az EU-s agráralap lefaragását követelte már 2021-től.

Most az újabb válság talán felülírhatja ezen terveit, de célja ugyanaz: az európai polgárokat generációkon át eladósítva a saját világállam-elképzelései árát fizettetné meg velük.