Összeomlott a genderelmélet – Döbbenetes eredmény az ember szexuális beállítottsága tekintetében: nincsenek olyanok, hogy ….

Mostly Straight 1

Nem léteznek homoszexuálisok egy friss kutatás szerint

Bár az eredeti cikk címe az volt, hogy nem léteznek heteroszexuálisok, a cikk második felében a megfejtés, miért mégis az lett a címe, hogy homoszexuálisok nem léteznek.

A női szexualitás sokkal komplexebb, mint eddig hittük – egy 2015-ös Journal of Personality and Social Psychology-tanulmány a heteroszexuális irányultsággal kapcsolatos tabukat döntött meg. A kutatás azzal az újszerű megközelítéssel állt elő, hogy a nőknek egyaránt mutattak heterokat és meleg párokat ábrázoló szexuális tartalmakat, vizuális ingereket, de ezúttal a kutatók nem arra támaszkodtak, hogy az alanyok saját bevallásuk szerint izgatónak találták-e a tartalmakat.

A műszeres vizsgálatok során kiderült, hogy a résztvevő nők teste érzékenyen, izgalommal reagált mind a hetero- és a homoszexuális ingerekre.

A Cornell Egyetem kutatója, Ritch C.Salvin-Williams szerint a szemek nem hazudnak – a résztvevők pupilláját vizsgálták a kísérletben, a pupilla kitágulását pedig nem lehetséges tudatosan szabályozni. Éppen ettől vált érdekessé a kísérlet, mert a testünk nem hazudik, szexuális izgalom esetén a pupillák kitágulnak.  Salvin-Williams szerint: “

egyáltalán nem vagyok meglepve az eredmények láttán. Az emberek sokszor akarják magukat egyik kategóriába sorolni, aztán a másikba, ha azt várják el tőlük, és nem gondolom, hogy ez jó. Minket az érdekel, valójában milyenek az emberek.”

A kutató szerint a férfiaknak sokkal nehezebb dolguk van, és ha egy férfi valaha vágyat érez egy másik férfi iránt, akkor is inkább visszafojtja azt, mert azonnal társadalmi tabuval szembesül. Az ember elfojtott vágyai, érzései egy beszűkítő társadalmi befolyás mentén formálódnak.

A nőknél nem ritka jelenség, hogy alapvetően hetero kapcsolatokban élnek, aztán, ha megjelenik a megfelelő nő az életükben, előfordul, hogy kipróbálják az azonos neműekkel a párkapcsolatot/szexet.

Salvin-Williams és kutatótársai eddig úgy gondolták, ez csak a nőkre jellemző jelenség.

A legfrissebb kutatásuk viszont azt mutatta, hogy a hetero férfiak nem csak a maszturbáló nők képére reagáltak, hanem a meleg férfiakat ábrázoló szexuális tartalom is izgalomba hozta őket.

Ezek az eredmények egészen megváltoztathatják az emberi szexualitásról való gondolkodást. A kutatást kiértékelők arra a következtetésre jutottak, mindez azt jelenti, nincs olyan, hogy  a 100%-osan hetero  irányultság. Mindenki biszexuális, csak az őket ért társadalmi koncepciók szerint válnak hetero vagy homoszexuálisokká. Épp ez a genderelméletek alapja.

Ebből a liberális elit azt hangsúlyozza ki, hogy a tudomány meghaladta a konzervatív világképet és értelmetlen a heteroszexualitás pozitív társadalmi kiemelése.

Ezért adták az eredeti cikknek, azt a címet, hogy nem léteznek heteroszexuálisok. De a további részben érthetővé válik, miért adtam inkább azt a címet, hogy homoszexuálisok nem léteznek.

Épp az eredmények alapján had mutassak egy egészen más következtetést, egy más irányút mint a liberális elit.

Ez alapján azt mondom, nincs olyan, hogy valaki homoszexuális. Az a mantra, hogy aki homo, az egyszerűen úgy születik és senki nem tehet róla (értsd sem a társadalom sem a környezet) mert ő csak ilyen és kész, egyszerűen nem igaz. Ezt alátámasztja az is, hogy hiába keresik évtizedek óta a homoszexualitás génjét, nem találták. Mert úgy tűnik nincs is.

Tehát a kutatás alapján, az ember teste, elméje, mindenféle a szexualitáshoz köthető képre, ingerre reagál, ilyen vagy olyan formán. Épp ezért óriási a társadalom és a környezet felelőssége, beleértve az iskolákat, óvodákat, beleértve a média világát is, mint a filmek és a zene, stb, hogy milyen irányba formálja az egyéneket. Homo, vagy hetero irányba.

De pontosan tudják ezt az emberi társadalmat lerombolni és maguknak kedvező formára alakítani akaró hatalmak is. Tudják ezt a média, a film és a zene ipar irányítói és szándékosan alakítják a fiatalokat homo, transz és mindenféle gender formára.

Ezt tudva, a politikának és a kormányoknak, a hatalom gyakorlóinak, még nagyobb a felelőssége, hogy meddig és mennyire engedik mindezt. Ezért van jogosultsága a konzervativizmusnak. És miért éppen annak? Miért érdemes konzervatív hetero irányba formálni az emberiséget?

Azért, mert tetszik vagy sem, a szaporodás, heteroszexuális.

Mostly Straight 1

Egyébként itt had jegyezzem még meg, hogy maga a szexualitás, az ember legképlékenyebb része. Főleg tinédzser korban. Ebben a korban olyannyira formálható az egyén szexualitása, hogy szinte bármilyen perverz irányba eltorzítható. – Hozzáteszem, a szexualitás amúgy, egész életen keresztül is az egyik legképlékenyebb dolog az emberben és a különféle aberrációk és perverziók, éppen ezért tudnak szintén terjedni az emberek között.

Sok esetben ezek sajnos meg is történnek, pl. a pedofil bántalmazók esetében.

Tényszerű, hogy a gyermekbántalmazók legtöbbje, önmaguk is áldozatok voltak annak idején. Tehát a pedofília mint egy mentális torzulás terjed elkövetőről, áldozatra. Akkor ez mit jelent? Hagyni kellene, hogy ez így maradjon? Vagy netalán a gender aktivisták a pedofilok jogaiért és annak elfogadásáért is lobbizni fognak? – Megjegyzem vannak erre is már jelek, próbálkozások.

Nem, ez nem azt jelenti. Hanem azt, hogy a társadalomnak fokozott felelőssége van abban, milyen irányba formálja az emberek, de főként a fiatalság szexualitását. És értelemszerűen ezt olyan irányba érdemes megtenni, ami a társadalom hasznára válik, ami annak jövőjét leginkább szolgálja.

Ez pedig jelenleg és az emberiség legnagyobb része számára, még sokáig így is marad. Talán majd ha az emberi fajfenntartáshoz nem szükséges a gyermeknemzés, akkor más fénybe kerül néhány dolog. De természetesen akkor sem a szándékos eldeformálás és a mások kihasználása.

 

Originally posted 2018-10-15 01:00:55. Republished by Blog Post Promoter