Gazdag arab bankárok és oligarcha sejkek állnak a menekülthullám mögött?

Avagy kik pénzelik VALÓJÁBAN a kontinenst sásaként ellepő és lelakó embertömegeket… az igazság, ami nem mondtak el, a polkorrektség miatt!

Tegyünk fel néhány igen kínos kérdést, ami rá fog világítani a kendőzetlen igazságra:

Miért van az, hogy többségében – a statisztikák szerint 87%-ban – meglett, életerős és fiatal férfiakból állnak a menekültek?

Hol vannak a feleségeik? Hátrahagyták őket a háborúban, ahonnan és ami elől menekültek?

Miért nem állnak fel, és harcolnak a saját hazájukért ahelyett, hogy idejönnek, és elkezdenek élősködni más országok szociális rendszerein?

Miért van az, hogy Európa tárt karokkal várta ezt a menekült-özönt, míg a gazdag arab országok azonnal zárták a határaikat 2014 végén?

Mi volt az, amit ők tudtak, amit mi nem?

A válasz ezek mögött a kérdések és összefüggések mögött rejtőzik…

A gazdag arab országok valójában sokak gyanúja szerint- ez csak gyanú, hisz nincs kimondva, senki sem meri! – egy mestertervet hajtanak végre Európa ellen.

A Közel-Kelet, az arab világ mindig is próbálta megkaparintani Európát, de minduntalan vissza lettek verve “seregeik” a múlt századokban, évezredekben.

Sohasem tudtak tartós uralmat kialakítani a mi földjeinken, de rengeteg próbálkozásuk volt.

Az arab világ idővel rájött, hogy nem fegyverekkel, hanem a világ legnagyobb vívmányával, a báránybőrbe bújtatott farkassal foglalhatja el a kontinenst.

Az anyaméhet vetették be.

Az arab világ lakosai ugyanis többszörösen elkezdték túlszülni Európa lakosságát.

Ha a jelenlegi tendencia folyik, már 2050-re kritikus demográfiai helyzet uralkodhat…

A gazdag arab országok nem véletlen zárták határaikat. Tudták, hogy ez egy pusztító, sáskahadra hasonlító tömeg, ami csak felél mindent maga körül.

Nem a háború elől menekülnek, hanem ők maguk a háború, ahogyan korábban fogalmaztak egy bátor és őszinte kijelentésben.

Tudták, hogy ez az embertömeg lényegében egy rejtett, új generációs haderő, mely Európába beszivárogva, az ártatlanság leple alatt egyszerűen belülről fogja megbomlasztani az Európai Uniót.

Túlszülnek minket, megsemmisítik idővel Európa szöveteit…

Az sem véletlen, hogy az iszlám világhoz köthető politikai erőket, kisebb pártokat, szerveződéseket folyamatosan pénzelik titkos csatornákon keresztül a gazdag arab államok.

Tudják, hogy ez a végső lépcső.

Ahogy nő Európa idegen lakossága, úgy egyre nagyobb arányban kapnak majd szavazati jogot, és így egy olyan társadalmi réteg alakul majd ki, mely elég támogatottságot adhat egy olyan politikai erőnek, ami az iszlámot képviseli.

Amikor pedig hatalomra kerülnek az első ilyen pártok, mérget vehetünk rá, hogy a saját törvényeiket előbbre valóként fogják kezelni, mint a keresztény szellemben írt európai törvényeket…

Forrás