Gary McKinnon titkos NASA űrprogramot leplezett le: földönkívüliek, idegen űrhajók, rejtett technológia a háttérben!

Minden a fejünk felett zajlik, az emberek tudta nélkül. Legalább 100 évvel haladják meg a jelenkor technológiáját. EZT találta a híres ufó hacker a NASA szerverein!

Gary McKinnon neve rengeteg ember számára ismerős lehet. Ő volt az a híres ufó hacker, aki feltörte a NASA szervereit, és olyan dolgokat látott, amit soha élő ember ezen a bolygón.

Az ügyből az elmúlt években aztán óriási huzavona lett: mérhetetlen büntetést róttak ki a hackerre, miközben a NASA próbálta tagadni és eltusolni azt, ami kiszivárgott.

Gary McKinnon azonban több ízben elmesélte, mit talált, és azt is hozzátette, hogy ezekre a dolgokra konkrét bizonyítékai is vannak.

Gary szerint a NASA földönkívüli és emberi tisztekről tart fenn bizonyos listákat, ez pedig egyértelműen egy titkos űrprogram bizonyítéka, ami alátámasztja egyúttal azt is, hogy az idegenekkel való kooperáció már évek, vagy évtizedek óta zajlik a háttérben.

Titkos űrpormagok aktái tárultak fel előtte.

Olyan missziók leírása és teljes dokumentációja, melyekről hivatalosan nem lehetett hallani, mivel “meg sem történtek”.

McKinnon olyan fájlokat is talált, mely beszámol egy szupertitkos projektet, divíziót amit az Amerikai haditengerészet vezet. A földönkívülieket vezető állományban rangok, neveket is szerepeltek.

A már említett fényképen egy bolygó felső légkörét látta az űrből fotózva. Nem volt biztos benne, hogy az a Földé, de ha nem az volt, akkor nagyon hasonlított rá.

A fotón egy szivar alakú objektumot is felfedezett, ami szerinte egyértelműen nem ember alkotta tárgy volt.

Egyes feltételezések szerint nem másról beszélhetett, mint a legendás fekete lovag műholdról, melyről azt sejteni, hogy idegenek alkották, és már 13000 éve a bolygónk körül kering és megfigyel.

Gary elmondta, hogy a NASA több a földönkívüliektől “eltanult”, műszakilag “lefordított” megoldással is rendelkezik.

Olyan technológiával rendelkeznek a háttérben, amivel már lehetőség van csillagközi utazásokat tenni a kozmosz távoli pontjaira.

Míg a közvéleménnyel azt akarják elhitetni, hogy a Holdra vagy a Marsra is nehéz embert küldeni űrhajóstól, valójában már 100 évnyi technológiával vannak előrébb.

A NASA egy szövetséges földönkívüli fajjal együttműködve tudományos expedíciókat folytat, melyekről nem tudhat a világ, és folyamatosan térképezik fel a kozmoszt, és a lehetséges lakható planétákat.

Hogy erről mikor fogják a sajtót és a világot tájékoztatni, arról nem mondtak semmit.

Gary szerint az elkövetkező 5-10 év függvénye lesz az, hogy megteszik-e a nagy bejelentést.

Szerinte egészen biztos, hogy érkezik majd egy paradigmaváltás, de valószínűbb, hogy lassan fogják csepegtetni az információkat, melyek ráébresztik az emberiséget arra, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban, és sosem voltunk…

Forrás