Frenetikus videó: Van valami ami sokkal durvábban terjed mint a koronavírus és senki nem beszél róla

Mindenki a vírus miatt aggódik. Mindenki ezzel foglalkozik. Azonban egy gondolkodás-formáló youtuber, egy frenetikus és nagyon elgondolkodtató zenés videót készített arról, hogy van valami amiről mégsem beszélnek az emberek a vírus kapcsán.

FÉLSZ MÁR?

Állítólag ez az izé szétzúzza az immunrendszered. Megtámadja a tüdődet, nem kapsz levegőt.  És terjed. Terjed mint a futótűz. Pusztít.

El fogják kapni, úgy a barátaid, mint a családod. Vagy már el is kapták. Tragikus, én mondom őrültség. A tudósok szerint az időseknek a legrosszabb. A legtöbben elfogják kapni.

Azt mondják ez új. TÉVEDÉS! Ez évszázadok óta itt van! Nézz vissza a múltba. Csupán más név, más forma. És most már nem lehet megfékezni. Mindenkit érint, gazdagot, szegényt, fiatalt, időst, a senkit és a hírest.

VESZÉLYES! Mindenki frusztrált. Bezárva az otthonaikba, feszülten. A határok lezárva. Az országok szükségállapotban. Az üzletek polcai üresek. Senki sem imádkozik a templomokban. A világ szarrá változott. Nem csoda, hogy leghamarabb a wc-papír fogyott el.

A tőzsde összeomlott. Ezrek vesztették el az állásaikat. A kézfertőtlenítők cseppjeit milliókért árulják. Jobb ha nem tüsszentesz, mert senki nem mondja, hogy: “Egészségedre!” Sőt, ha kell letartóztatnak érte.

Nem akarlak stresszelni, de hiába mosod a kezed, megszállottan a mosdóban. Nem fog megvédeni.

Barátaim! NEM A KORONAVÍRUSRÓL BESZÉLEK! Ez a vírus sokkal veszélyesebb.

Az F-vírus!

Látjátok. Minden percben terjed, akár egy járvány. Megtapad a felületeken. Leginkább a távirányítókon, tévéken, mobiltelefonokon. Kétségbeesetté válsz tőle. Az orvosok szerint, valahányszor végigpörgeted a híreket, újra megfertőz. Elárasztja az elméd. És amikor mutálódik, utálattá és vádaskodássá válik.

A további mondanivalóárt tényleg érdemes végig hallgatni, megnézni: