Frenetikus videó: Q – A TERV: ahogy megmenthetjük a világot – Rövidesen bukik a háttérhatalmi elit

Itt az idő, hogy ennyi év leleplezése után végre nyíltan beszéljünk a világot irányító háttérhatalmi erőkről, melyek háborúkba, pusztulásba és számtalan megtévesztés segítségével egy hazug és hamis világba hajszolták az emberiséget.

Az információk átadása és az emberek fogékonyabb részének felébresztése igazságkutató emberek és tudás segítségével együtt mára elvezethetett oda, hogy már a társadalom egy jelentős részét nem lehet megosztani és megtéveszteni az évszázadokon keresztül használt hazugságaikkal.

De mivel a rabszolgaság és kontroll kulcsa – a PÉNZKIBOCSÁTÁS JOGA – még mindig a szervezett magánhatalom kezében és tulajdonában van, ezért ez a harc nehezen vivható meg nyíltan. Egyetlen fegyverünk a tudás és kezükben lévő főáramú médiát már megelőző Alternatív Média és az IGAZSÁG!

Itt Magyarországon a legtöbben nem is gondolnánk mekkora jelentősége van Trump elnökké válásának az egész világ sorsára. Bár jó néhányszor megtört az amerikai elnök lendülete, mivel a demokratákat kiszolgáló elit még sok hivatalt birtokol. Többek között a bírói rendszert is.

Azonban az jól látható, hogy komoly háború folyik a háttérben és Trump, fokozatosan, de szépen halad, hogy egyre inkább átvegye a tényleges irányítást is az Obama érától.

Az egész esemény sor és a két oldal közötti harc, főképp az értékek vonatkozásában, nagyon hasonló a magyar helyzethez. Orbán Viktor a magyar Trump. Ezt figyelembe véve és így megnézve az alábbi videó, még érdekesebb és még sokatmondóbb lesz.

Q – A TERV, hogy megmentsük a világot – Íme a világméretű összeesküvés leleplezése.

Gondolkoztál már azon, hogy miért vannak háborúk, és hogy miért tűnik úgy, hogy soha nem tudsz megszabadulni a hitelektől? Miért van szegénység, megosztottság és bűnözés?

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy ezeknek van oka? Mi lenne, ha azt mondanám, hogy ezek szándékosan léteznek?

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy azok, akik korrumpálják a világot, mérgezik az ételeinket és konfliktusokat robbantanak ki, ők maguk azok, akik közel állnak ahhoz, hogy véglegesen el legyenek törölve a Föld színéről?

Úgy gondolhatod, hogy ez egy idealisztikus fantázia. Nos, engedd meg, hogy elmondjak egy döbbenetes történetet.