Földönkívüliek lehetnek a Nazca-múmiák: vizsgálati eredmények sokkolják a közvéleményt?

Orvosok és tudósok szerint elképzelhető, hogy a Nazca-kultúrából fennmaradt titokzatos testek nem evilági lények.

A Nazca szóról sokaknak a híres Nazca-vonalak jutnak eszébe. Pedig valójában a Nazca-vonalak mögött álló kultúra legalább olyan rejtélyes, mint maguk a hatalmas műalkotások.

Egy orvostudományi felfedezés lehet kibontakozóban, mely megváltoztathatja azt, amit a Nazca-kultúráról, és az emberiség ősi idegenekkel való kapcsolatáról gondoltunk.

Egy kutatócsoport ugyanis azt állítja, hogy a Nazca-kultúrához köthető különös múmiák nem emberek…

A perui Nazca-vonalak rejtélyét sokan kutatják. A legelterjedtebb nézet, hogy a számos állat-, növény- és geometriai rajz valójában a csillagok és csillagképek helyzetét jelzi az év különböző időszakaiban, és a vetés, aratás idejének meghatározására használták őket, de abban is sokan hisznek, hogy földönkívülieket ábrázolnak, vagy földönkívüliek készítették őket.

A kultúráról, mely alkotta őket, még ennél is kevesebbet tudni.

nazca-vonalak.jpg

Először is, rejtélyüket az adja, hogy a Nazca-vonalak alapján nagyon sokan kapcsolatba hozzák őket az égi “emberekkel”, azaz a földönkívüli civilizációval.

Másodsorban hogy a Nacza-kultúrához köthető múmiák koonyái midn furcsa alakúak. Ezt úgy kell érteni, hogy a koponyájuk alakja minden esetben el van torzulva, és gyakran hosszúkás, mintha nem is emberi lények lettek volna egykoron.

A fej természetellenesen megnyújtott és a homlok felett egyenes, amit a hajviselettel még inkább kiemeltek. Az ásatások során feltárt sírok esetében a Nazca-emberek 68%-ának, mindkét nem esetében, a koponyája deformált volt.

nazca-mumia-2-d7cbe37dc1.jpg

Rejtélyes módon nem maradt fenn írásuk, egyetlen egy sem, így a nyelvüket sem tudták rekonstruálni. Ráadásul olyan régen éltek, hogy mielőtt idegenek – spanyolok – érkeztek volna a térségbe, már a nyomukat sem lehetett megtalálni.

Mivel nem maradt fenn semmilyen információ a nyelvükről, felmerült a lehetősége annak, hogy a Nazca-kultúra népe talán képes volt telepatikusan kommunikálni egymással.

Felehetően az égi istenek tanították meg erre őket. A fejtorzítás sok törzsnél és népcsoportnál bevett szokás volt, így akár ez is szerepet játszhatott volna az elnyújtott fejformában, azonban nem egy ízbe találtak újszülötteket, akik szintén hasonló deformált koponyával jöttek a világra.

idegen-koponya-rekonstrualasa-7ca6035c2f

Egy idegen koponya rekonstruálása közben. Ehhez hasonlítanak leginkább a Nazca-múmiák koponyái is…

Sokan szorgalmazták már, hogy egy nagyon pontos és átfogó DNS és genetikai vizsgálatot végezzenek ez a Nazca-múmiákon. A DNS vizsgálatokat meg is ejtették végül, és megdöbbentő eredményre jutottak.

A múmiák ugyanis rendelkeztek egyfajta enyhe mutációval. Olyannal, amivel nem szoktak más népcsoportok rendelkezni.

Nem akkora eltérés, hogy külön fajról beszélhessünk, de az eltérés oka ismeretlen, ráadásul egyáltalán nem indokolt.

idegen-csontvaz-rontgen-1-bf40e8cf47.jpg

Korábban már szerte a világban találtak földönkívüliekre hasonlító csontokat…

Ehhez hozzájárul az is, hogy a múmiák testrészeinek nem mindegyike tűnik emberinek. Mintha egy másik élőlény és az ember egyfajta genetikai hibridjei lennének.

Az orvostudományi vizsgálatokat végző csapat ezért arra jutott a vizsgálat végeztével, hogy bármik is legyenek ezek a Nazca-múmiák, ha emberek is, nem teljes mértékben tartoznak – és illenek – bele az emberi civilizációba.

nazca-mumia-1-acb02eb31e.jpg

Genetikailag és a csontfelépítésüket tekintve ugyanis mutációval rendelkeznek, melynek eredete és oka is ismeretlen.

Sokak szerint az extraterresztriális – azaz földönkívüli- eredet bizonyítékai lehet az egész Nazca-kultúra, ezért szorgalmazzák a jövőbeni részletesebb kutatásokat, hogy még jobban megértsék a Nazca-népének rejtélyét.

Forrás