Földönkívüli invázió: valójában már évtizedek óta zajlik a titkos hatalomátvétel, békés eszközökkel?

földönkivüli invazio valojaban mar evtizedek ota zajlik a titkos hatalomatvetel bekes eszközökkel

Egyes titkos, napvilágra került kormányzati dokumentumok szerint több tucat faj él a bolygónkon, és folyamatosan próbálják csökkenteni az emberi életteret.

Mi az igazság akörül a bizarr teória körül, ami bejárta a világot?

Valóban a Földre pályáznak az itt megbújó fajok? Ők állnak a Föld folyamatos pusztulása és a légkör lassan belélegezhetetlenné válása mögött?

Tagadhatatlan, hogy az emberiség jelentősen rontott a bolygó állapotán. Azonban egyes bizarr sejtések szerint valójában a  globális felmelegedés, a bolygó talajának terméketlenné válása és a légkör szennyeződése mögött földönkívüliek állnak.

Mérgezik az életterünket, hogy az ember minél kisebb helyre szoruljon vissza  a planétán, miközben a légkör egyre mérgezőbbé válik számunkra.

Vagyis az idegen civilizációk nem abban érdekeltek, hogy jelentős anyagi és energia erőforrások árfordításával egy gigantikus háború során rohanják le a bolygót, mint a filmekben.

A lassú, de alattomos hadviselés az, ami kifizetődő és ami biztos eredményt ér el.

Erre ma számtalan kormányztai dokumentum áll rendelkezésre bizonyítékként. Ott van maga paul Hellyer volt védelmi miniszter is, aki belepillanthattott ezekbe a dokumentumokba, és több interjúban is elmondta, hogy a földön idegen fajok állomásoznak, kisebb-nagyobb kolóniákat hoztak létre a múltban.

Állítása szerint olyan sok hitelesített esetre került sor, hogy ezekből csak egy következtetést vonhatott le: léteznek földönkívüliek.

1961-ben például 50 ufó repült a Szovjetunió felől Európa felé, és a szövetséges csapatok vezérkari főnöke már majdnem riadót rendelt el, amikor a formációban repülő azonosítatlan repülő tárgyak elfordultak az Északi-sark felé – állította az interjúban a volt kanadai védelmi miniszter.

Hozzátette: az esetet ezt követően három évig vizsgálták és megállapították, hogy a Földet legalább négy különböző földönkívüli faj látogatja, évezredek óta.

Ez a szám mára több mint 80 fajra hízott az FBI és a CIA titkos divíziójának jelentései szerint.

Sőt, minden titkosszolgálati szervnek külön ügyosztálya van a nem földi születésű állampolgárok ügyeinek felgöngyölítésére, nem mások, mint a legendás fekete öltönyösök, vagy fekete ruhások.

A védelmi miniszter állítása szerint a Bibliában leírt betlehemi csillag valójában szintén egy űrhajó lehetett, mely nyomra vezette a napkeleti bölcseket. Jézus tehát ilyen értelemben egy égi civilizáció képviselője lehetett…

A számtalan földönkívüli faj között vannak baráti és ellenséges szándékúak. Vannak emberszabásúak is, így nehéz megállapítani, hogy valaki földönkívüli az utcán, vagy sem, ugyanis a legtöbbjük alakváltó – állítják egyes ufó szakértők.

A rossz nyelvek pedig azt beszélik, hogy a reptiliánok nevű faj már rég uralja a teljes médiát és a széles nyilvánosságot, valamint minden nagyobb világhatalmi pozíció élén álló személy földönkívüli, vagy rendelkezik földönkívüli kapcsolatokkal.

Talán nem véletlen a Rothschildek és más bankárdinasztiák összezárása, és a kiválasztott vérvonal továbbvivése.

Ha ez így van, és csak a fele igaz ennek a rengeteg bizarr információnak, akkor bajban van a Föld. Az emberiség ugyanis az eget kémleli, az űr távoli sötétjét, félve egy esetleges inváziótól.

Egy nagy csatától tart, hatalmas űrhajókkal, túlerőben lévő magasan fejlett flották ellen.

Eközben észre sem vesszük, hogy az idegenek már évezredek óta velünk vannak, és lassan, de biztosan áskálódnak ellenünk…

Originally posted 2018-08-09 23:27:05. Republished by Blog Post Promoter