Földönkívüli anyagból készítették a magyar Boszniai Piramis blokkjait?

7GlkmTK 1
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Tényleg az előző emberiség készíthette a sokak szerint az ősmagyarsághoz kötött, Egyiptominál is régebbi piramist?

Az egyik legősibb bosnyák város, Visoko határában magasodó Visocica hegyről egyesek azt tartják, hogy nem természetes képződmény. Egyre több bizonyíték van rá, hogy ez ténylegesen így van.

Sam Semir Osmanagich nagy port felvert felfedezéséről néhány éve az egész világ értesült.

Amikor 2005 áprilisában először utaztam Visoko városába, megragadta a figyelmemet két szabályos alakú domb, amelyeket később elneveztem a Nap és a Hold boszniai piramisainak – magyarázta Sam Semir Osmanagich, aki ma már Amerikában él.

Leginkább a mexikói piramisokhoz hasonlítanak az építménynek vélt dombok

A kutatók csak a 2005 és 2013 közötti időszakban több mint 340 ezer órát töltöttek a terepen, ahol régészeti ásatásokat, műholdas és hőtérképes felméréseket, mintavételezéseket, valamint szénizotópos kormeghatározást végeztek.

Első bizonyítékként egy szűk bejáratot találtak, ami a piramisnak tartott hegy belsejében található folyosórendszerhez, egy hatalmas föld alatti labirintushoz vezetett.

Már kezdetben is meg tudtak tenni 3,8 kilométert a hegy belsejében a járatoknak köszönhetően, ahol két irányba tartó kereszteződésre bukkantak: a Visocica „csatornái” pedig két másik építménynek feltételezett képződményhez mutatták az utat.

Ezek az objektumok leginkább a mexikói piramisokhoz hasonlítanak, amelyeket kettesével építettek, a Napot és a Holdat szimbolizálva – hangsúlyozta Sam Semir Osmanagich, aki ennek nyomán nevezte el a bosnyák objektumokat a Nap, a Hold, a Sárkány, a Földanya és a Szeretet piramisainak.

Az őslakosok feltételezhetően egy természetes hegy alakját formázták meg, aminek a külsejét primitív betonnal vonták be, amivel létrehozták ezt a monumentális építményt – vélekedik Osmanagich.

Az objektumot az amatőr régész szerint a “piramis” csúcsain át nyert, egyfajta „tiszta energiaforrásként” használhatták, de ez az elmélet még nem bizonyított.

Öt különböző intézet független anyagelemzése megerősítette:

A Boszniai Piramisok magas minőségű mesterséges beton építőanyagot tartalmaznak, kiküszöbölve minden szkeptikus állítást a Boszniai Piramisok hitelességével kapcsolatban.

A Boszniai Nap Piramis vitatott helyszínén egy több mint 200 főből álló tudóscsapat a világ minden tájáról tudományos elemzést készített nem csak az építőanyagok természetét és korát vizsgálva…

De azt is próbálták meghatározni, hogyan használták a piramis energiáját a tudósok az emberek számára jótékony alkalmazásával. Kezdve a geotermális szállítástól a klimatológián át egészen az emberi fiziológia és egészség területén.

Az eredmények a Torinói Műszaki Egyetemen, Olaszországban jelentek meg, ahol a homokkövön és a konglomerátumhoz tartozó blokkokon végzett vegyi és diffrakciós elemzések, melyek a Boszniai Nap Piramisból származnak azt mutatják, hogy a mintákban egy közömbös kötőanyag van, hasonló, mint amit az ősi római betonban találtak.

Ezeket az eredményeket megerősítették a Bosznia-Hercegovinában található Zenica Egyetem mintákon végzett elemzései is.

Egy másik független tesztben Joseph Davidovits professzor, a neves francia tudós, a Nemzetközi Egyiptológus Szövetség tagja és író megerősíti ezt az állítást.

“Elektronmikroszkópos elemzést végeztem a mintán és arra a megállapításra jutottam, hogy geopolymer vegyi anyagot használtak ennek az ősi betonnak az előállításakor.” – írta Davidovits professzor.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel