Fizetett CEU-s droidok, anarchista, neokommunista jelképekkel megzavarták az EMMI államtitkárának előadását


Az oktatási kiállításon ma 10 órától beszédet mondott az EMMI felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára, Dr. Horváth Zita is, aki „A felsőoktatásban elérhető ösztöndíjakról és a minőségi felsőoktatásról” címmel tartott előadást.

Ám a tavaly még pl. sosem látott, ma már anarchista, és neokommunista  jelképekkel  manipuláló agyhalott, fizetett, droid, “mű hallgatói diákszervezetek” megzavarták az előadást, és droid módon felolvasták a Központból kapott szöveget, és senkit meg nem hallgatva, vagy választ sem várva, felvették a kabátot, és elhúztak a picsába.

Érdekesség, hogy a “spontán” megmozdulás annyira spontán volt, hogy spontán az egészet a merce.hu közvetítette. Ezek senkit sem képviselnek a neokommunista jelképeikkel, főleg nem a diákokat!

Íme a neokommunista, anarchista jelkép. Nemzetközileg ezt használják, hát nem érdekes???

Srácok, ez kurva gyenge próbálkozás volt, javaslom a fiataloknak, ne dőljenek be ezeknek a műdiákoknak. Az Alinsky féle faszoskodás újabb gyenge próbálkozását láthattuk…

Függöny!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük