Ferenc pápa valójában a Kalergi-terv végrehajtását levezénylő szabadkőműves pápa: valójában csak “odatették” a pápai szé…

ferenc-papa-1-3e3497299c.jpg

Ferenc pápa nem az egyház valódi pápája, csak egy báb, akit “odatettek” Benedek pápa helyére. Az egész egy titokban elvezényelt különleges puccskísérlet volt.

Olyan, amit a legnagyobb titokban hajtottak végre, hogy teret engedjenek valaminek, ami Európa és a kereszténység végét jelentheti majd a jövőben.

Arról van szó, hogy Ferenc pápa nem rendelkezik európai gyökerekkel, ezért a háttérhatalom számára kapóra jött.

Mozgatható bábu volt a nagyok sakkjátékában.

Egy Európával szemben idegen érzéseket tápláló egyházi vezetőt ugyanis könnyen a menekülteket támogató hullám élére lehetett állítani, és ez így is történt.

Ferenc pápa számtalan alkalommal kifejezte szolidaritását a Közel-Keletről Európába érkezőkkel szemben.

Mi több, számtalan kinyilatkoztatásában szinte utasította Európa lakosságát arra, hogy mi is legyünk toleránsak és befogadók.

Az egyház mint politikai bunkósbot volt használva,m egyfajta irányelv mutatására, a tömegek manipulálására.

Az emberekhez és bizonyos társadalmakhoz ugyanis a valláson keresztül lehetett eljutni, és agymosni, tudat módosítani.

A jelenlegi pápa az illuminátusok, a szabadkőművesség pápája.

Ez a titkos társasági szerveződés ugyanis az, mely valójában Európa vesztét akarja, és melynek érdekében áll a menekülthullám generálása, a kontinens elárasztása bevándorlókkal.

A szabadkőművesség mindig is úgy alakította a történelmet itt Európában, ahogyan ők akarták. Minden meg volt írva, a két világháborút pedig “csinálták”, nem pedig csak úgy kirobbant.

Hitler rezsimjének pénzügyi tartalékait végigkövetve meglepődnénk, meddig és hová vezetnek a szálak…

De ez már egy másik történet…

Visszatérve Ferenc pápára: egy oylan ideológia megtestesítője, mely egy átmenetet képez az egyház régi arculata és az új, “hibrid” egyház között.

Idővel a nyáját bevezeti ugyanis a sötétségbe, miközben Európában 50-100 év múlva megindulhatnak a keresztényüldözések és az iszlám rémuralma.

De miért lenne ez a célja? Kérdeznék sokan.

Nos, ne feledjük, a pápa csak egy “szolgálatot” teljesít. parancsba van adva, mit kell tennie.

A háttérhatalmi társaságok Európát akarják gyengíteni, kulturálisan és ideológiailag megsemmisíteni, ezáltal a Vatikán próféciája is beteljesül majd egyúttal, amire aztán ujjal lehet mutogatni, és egy új hatalmi és vallási legitimitást építeni…

Ez pedig már egy másik világ lesz.

Forrás: Titokterminál.com

Forrás