Feminista őrület: Már a légkondicionáló is szexista

feminista orulet mar a legkondicionalo is szexista

Sokat vitatott téma, hogy a nyugati társadalmakban valóban nevezhetjük-e elnyomottnak a nőket. A Telegraph kolléganője, Radhika Sanghani zseniális lényeglátással ragadja meg, mennyire nevezhetjük.

Ebben a 2015-ös videóban azt taglalja, hogy a munkahelyi légkondicionálás szexista, hiszen a huszonkét fokban a nőknek túlságosan lehűtött környezetben kell dolgozniuk, így szandált sem tudnak hordani. Felkavaró képsorok.

Óriási megkönnyebbülésnek nevezi, hogy ennek a problémának a meglétére már létezik tudományos bizonyíték, mert ez tényleg naponta megtörténik rengeteg nővel, nem teszünk semmit a megsegítésükért, pedig nyíltan kéne beszélnünk erről a jelenségről.

A patriarchátus disznai huszonkét fokos munkakörnyezetben tiporják a nők jogait, és nem, nem vagyunk vevők az áldozathibáztató suttyóságra, hogy akkor miért nem kérik meg a vezetőséget, hogy legyen kevésbé hűvös. Meg kell érteni, hogy itt többről van szó!

Fel kell emelnünk a szavunkat, és tennünk azért, hogy a nők végre ne csak zárt cipőben járhassanak dolgozni, mint a legsötétebb diktatúrákban! Ez nem egy iroda belső ügye, és nem pusztán emberek mindennapi kommunikációjával megoldható problémáról van szó! Mert ott, ahol az elnyomás strukturális keretek közt történik, nincs mit beszélni többé, cselekedni kell!

Az egyetemes emberi jogok nevében köszönjük Radhikának, hogy nem tűrte tovább nők százezreinek mindennapos megaláztatását. Hogy kiállt azokért, akikért eddig senki.

Értsük meg, ő ezt nem csak a nőkért, hanem mindannyiunkért, egy jobb, egyenlőbb világért tette! Bárcsak mindenkiben ennyi bátorság lakozna!

Forrás

Originally posted 2018-10-20 21:59:00. Republished by Blog Post Promoter