Felzabálja az áttétes rákot is az új kísérleti injekció: idén már embereken is tesztelik! 90 alanyból 90 felgyógyult!"

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

SZURKOLJUNK az orvosoknak! A világ egy emberként figyeli ennek a gyógyszernek a főpróbáját. Mindent megváltoztathat, ha sikerrel járnak az emberi kísérletek is!

Az immunrendszer erősítése a kulcsa annak az injekciós kezelésnek, ami hatalmas áttörést jelent a rákgyógyításban: most már embereken is tesztelik a kezelést!

Az Egyesült Államokbeli Stanford Egyetemen pozitív eredményeket értek el olyan egereknél, melyek emlő-,vastagbél-és bőrrák betegségben szenvedtek.

A kísérlet teljes siker volt: 90-ből 90 egeret sikerült teljesen kigyógyítani a rákból.

rakgyilkos-vakcina-585x390.jpg

Eltűntek a rákos daganatok

A módszer lényege, hogy közvetlenül a rákos daganatba fecskendeznek be egy immunerősítő szert: az injekció1 mg DNS-t és 1mg antitestet tartalmaz, ami segíti a szervezetet a rák elleni küzdelemben, mert aktiválja a T-sejteket.

A tumorok eltűntek, és az injekciós kezelés még azt is megakadályozta, hogy visszatérjenek!Ronald Levy professzor, a Kaliforniai Stanford Egyetem kutatóinak vezetője egyszerűen “csodálatosnak” nevezte az eredményt.

Olyan egereknél, amelyeket úgy tenyésztettek, hogy mind a tíz mellüknél kialakuljon a rák, szintén reagáltak a kezelésre. Az első rákos daganat kezelése gyakran megakadályozta,hogy a jövőben is kialakuljon,ezzel jelentősen megnövelték az állatok élettartamát.

Az eljárás reményt adhat az olyan előrehaladott rákos betegeknek is, akiknek a tumor már szétterjedt testük más részeire is.

Viszont az injekció csak az azonos típusú rák ellen hatékony, ezért a melldaganat elleni injekció nem gyógyír egy jövőbeli vastagbélrák ellen.

Tovább kutatják a rák elleni injekciós kezelést

Ez az injekciós kezelés megvédheti azokat az embereket is, akik genetikailag hajlamosak a rákos megbetegedésekre – például azok, akik Jolie génnel rendelkeznek – mondják a kutatók.

Az egyik típusú injekciós kezelés már most pozitív eredményeket mutatott embereken is, a többi még tesztelés alatt áll.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel