Felháborodtak a menekültek az új magyar törvényjavaslaton, mert szerintük sérti a jogaikat! Petícióval akarnak az EU-hoz fordulni!

“Szükség van a büntetőjog alkalmazására az illegális bevándorlás elleni küzdelemben, az alkotmányban pedig ki kell mondani, hogy nem telepíthető be idegen népesség Magyarországra” – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, 2018. június 5-én.

A tárcavezető hozzátette: ezért támogatja a kormány annak kimondását, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be. Az alkotmánymódosítás rögzíteni fogja az első biztonságos ország elvét is – hangsúlyozta.

Gulyás Gergely kijelentette: a magyar állam önvédelmi képessége miatt szükség van a büntetőjog alkalmazására az illegális bevándorlás elleni küzdelemben.

A migránsok folyamatosan figyelik hazánkat, azt lesik, mikor és hol keletkezik rés! .. Csakhogy nem rés nem keletkezik, hanem egyre konzekvensebb a szorítás! Orbán Viktor Miniszterelnökünk és a szakrtői kormány jól és helyesen irányítja az országot!

Ezzel kapcsolatban kezdtek el a migránsok szervezkedni, tüntetést szerveztek egész Európában, petíciót akarnak benyújtani az EU-nak, hogy vétózza meg a Magyar Kormány ezen törvényajvaslatát, és végre tegye lehetőve az EU, hogy Magyarországra is be tudjanak özönleni a migránsok, ölni, rabolni, erőszakoskodni, és természetesen munka nélküli járulékokat, segélyeket rendszeren felvenni!