Feketeruhás szervezetek: a “sötét zsaruk” tényleg léteznek? Titkos csoport, ami eltusolja a valódi X aktákat

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Amióta az emberek látták a Sötét zsaruk – Men in Black – című filmet, berobbant a köztudatba a titkos, mindig feketét viselő kormányügynökök képe.

Azelőtt is rengeteg beszámolót lehetett hallani ezekről a titokzatos emberekről, ám addig nem nagyon foglalkoztak vele, sokak szerint a Men in Black filmeknek köszönhetően vált széles körben ismertté a jelenség, és kezdte el jobban foglalkoztatni az embereket és a médiát is.

A fekete ruhások, vagy a “sötét zsaruk” funkciója, a szervezet célja a mai napig ismeretlen, ahogyan a kilétük is.

Hivatalosan nem is léteznek, azonban rendre felbukkannak olyan információk, miszerint fekete, lesötétített üvegű autók tűntek fel furcsa események helyszínén, fekete öltönyös, egyen arcú figurák kezdtek el kérdezősködni egyes szemtanúknál, akikről úgy gondolták, hogy túl sokat láttak…

A földönkívüli ügyeket próbálják eltussolni azok a rejtélyes alakok, akikkel már sokan találkoztak.Ha hiszünk benne, ha nem, az biztos, hogy a világon már többen beszámoltak arról, hogy rejtélyes, fekete ruhába öltözött emberek jelentek meg ott, ahol felmerült a gyanú, hogy földönkívüli jelenség következett be.

Több ilyen híresebb eset is napvilágot látott már, melyek bizonyíthatják azt, hogy létezik ez a szervezet, és valahogyan kapcsolatban állhatnak a földönkívüliekkel kapcsolatos ügyek eltusolásával.

Sokak szerint ők a rendszer egyfajta őrangyalai és egyben “tisztogatói”, akik mindenkit vagy jobb belátásra bírnak, vagy egyszerűen kiiktatnak, ha túl sokat akarna beszélni a látottakról, megtudottakról.

Bizarr esetek, melyek megtörténtek

Az 1960-as években a Burgh Marsh környékén fényképezte le a lányát Jim Templeton, aki a kép előhívásakor egy szkafanderes űrhajóst vett észre a fotón. A fényképész makacsul állította, hogy a helyszínen csak a lánya tartózkodott, amikor a fotót készítette.

Az ügyben még a Kodak is vizsgálódott, majd megállapították, hogy a tekercs érintetlen, senki sem manipulálta.

Nem sokkal később két ismeretlen jelent meg Templetonnál, akinek azt mondták, hogy a kormánytól jöttek, ám ezt semmiféle azonosítóval nem igazolták. Ennek ellenére Templeton velük ment.

Templeton azt is elmondta, hogy az ismeretlen férfiak ellenségesek voltak vele és kétségbe vonták a története valódiságát, majd beültek a kocsijukba és otthagyták.

Templeton azt is elmondta, hogy az ismeretlen férfiak ellenségesek voltak vele és kétségbe vonták a története valódiságát, majd beültek a kocsijukba és otthagyták.

Egy szintén neve elhallgatását kérő nő azt állította, hogy gyerekkorában rendszeresen meglátogatta egy fekete férfi a mérnök apját.

A Lev-nek nevezett kopasz fickó kezet fogott a kislánnyal, aki érezte, hogy az idegen bőre teljesen sima és egy szőrszál sincs rajta.

A férfi mindig fekete öltényt és kalapot viselt, még akkor is, ha forró nyári napon érkezett. A történetről beszámoló nő állítja, hogy az apja tudta, hogy Lev idegen, bár azt nem tudta, hogy miről tárgyal a két férfi.

Nem csak nevük elhallgatását kérő emberek érzékeltek furcsa fekete ruhás embereket maguk körül.

A folklórkutató Peter Rojcewicz azzal ütötte el az estéjét, hogy UFO-król szóló könyvet olvasott a főiskolai könyvtárban. Egyszer csak a szeme sarkából meglátott egy lábat és cipőt.

A professzor ránézett az idegen férfira, aki afelől érdeklődött, hogy mit olvas, majd megkérdezte, hogy látott-e már földönkívülieket, vagy érdekli-e a jelenség.

Amikor Rojcewicz őszintén elárulta, hogy nem igazán érdekli a téma és csak azért olvassa a könyvet, mert a kollégája ajánlotta, akkor a férfi nagyon dühösen számon kérte a professzoron, hogy nem érdeklődik a század legfontosabb tényei iránt.

Ezt követően hirtelen elégedett lett a fekete ruhás, amiért Rojcewicz nem tervezi, hogy UFO vadásznak áll. Az illető még ennyit mondott, hogy „jól megy a céljához”, majd távozott.

A furcsa jelenet után a professzor felállt, hogy sétáljon egyet az elhagyatott könyvtárban, ahol elöntötte a nyugtalanság. Legalább egy órának kellett eltelnie ahhoz, hogy megnyugodjon.

A fekete ruhás szervezet titkolt céljai

A mai napig nem léteznek hivatalosan, mint már említettük, nincs beiktatási számuk, sem igazolványuk. Ismertetőjelük a beszámolók alapján a fekete öltöny, az egyen arc – szinte mind ugyanúgy néznek ki, ez valami előírás lehet – és fekete napszemüveget viselnek.

Különös esetek, történések helyszínén mindig megjelennek, hogy felkeressék azokat, akik esetleg láthattak valamit.

A fekete ruhás szervezetet egyértelműen az esetek eltusolására hozhatták létre, és azért, hogy a Földön élő földönkívüliekkel vegyék fel a kapcsolatot, kooperáljanak velük – állítják sokan.

Nagyon sok köztük lévő ügynök ugyanis nem emberi ügynök.

Azok, akik bármire is rájönnek a világ mögött álló dolgokkal,a  színfalak mögött zajló folyamatokkal kapcsolatban, gyakorlatilag azonnal célkeresztbe kerülnek.

Ezért bárki, aki megfelelő mennyiségű információval tudna róluk szolgálni, már hallja is a lépteiket, amint úton vannak felé, hogy “kikérdezzék”…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel