Fejlett szupertechnológia lenyomata, vagy az idegenek üzenete egy szikla oldalába “égetve”

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egyesek szerint természetes képződmény, mások szerint ilyet geológiai folyamat nem produkál, és valójában lézeres technológiával vésték bele a sziklatömbbe… Mindezt több ezer évvel ezelőtt.

A kozmoszból érkező égiek üzenete?

A Waffle Rock néven is emlegetett különleges szikla alaposan gondolkodóba ejti a világot. Nem csak azért, mert nagyon régi, hanem azért is, mert olyan mintázatok vannak rajta, mintha mesterséges kezek alkották volna.

A kő jelenleg az USA-beli Maryland és Nyugat-Virginia határán fekvő Jennings Randolph víztározó partján található.

A szikla eredetileg jóval nagyobb volt, és még nagyobb felületen voltak rajta különféle mintázatok, párhuzamos vonalak és ábrák.

Azonban a terület, ahonnan kiemelték, mára víz alá került.
Eredetileg ugyanis a helyi víztározó építése miatt egyes építőalakulatok mentették ki ezt a darabot az elárasztott területről.

Eleve érdekes momentum sokak szerint, hogy az amerikai hadsereg volt megbízva vele, nem pedig civilek…

Itt több elmélet is felvetődik, melyek szóbeszédekre alapoznak. Egyesek szerint a kő egy kozmikus, 3 dimenziós térképet, vagy kódolt üzenetet foglal magában, és csak egy darabkája ennek a térképnek.

A gátat és a víztározót pedig valójában azért hozták létre, hogy elfedjék azt a hatalmas területet, ahol a “térkép”, vagy kozmikus, sziklába “égetett” kód többi része található.

Így az emberiség soha nem fogja tudni újra elolvasni, megfejteni az üzenetet, de ezzel – mármint az üzenet jelentésével – minden bizonnyal tisztában van az amerikai kormány.

Könnyen lehet, hogy azért kellett víz alá süllyeszteni a területet, mert az valami olyan titkot tárt volna a világ elé, ami mindent megrengetett volna.

A kő kialakulása 250 millió évvel ezelőtt történt, ezért kizárt, hogy emberi kéz alkotta volna.

Adódik a kérdés, hogy akkor mégis kik, vagy mik…

Eleinte ismeretlen geológiai folyamatra gondoltak, azonban jelenleg sem ismert semmi, ami ilyen formákat hozna létre.

Sokan réges-régi civilizációk kézzelfogható nyomáról, paleoasztronauták űrhajója leszállóegységének lenyomatáról beszélnek a sziklával kapcsolatban.

Egy másik lehetséges elmélet az, hogy egy hajdani gigantikus hüllő pikkelyes bőrének mintázata, vagy hogy egy hajdanvolt emberfajta speciális titkosírással ránk hagyott végrendelete.

Valójában sok a homályos kérdés a sziklával kapcsolatban, de a katonai szál, tény, hogy a hadsereg emelte ki, szállította el eredeti helyről, és hogy az eredeti helye el lett árasztva vízzel, sok összeesküvés elmélet táptalaja a mai napig.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel