Fehér náci rasszisták a gazdaság újraindításáért tüntetők és azt akarják, hogy még több fekete haljon meg a járványban – állítja az MSNBC

0sKLALD

A Bostoni Kórház adatai alapján a COVID-19 fertőzöttek 82%-a afroamerikai vagy latin-amerikai állampolgár. De vajon erről, ki tehet? Valóban megfigyelhető, hogy lényegében véve, a társadalom multikulturális jellegével és a migrációs terheltséggel, egyenes arányban nő a COVID-19 fertőzöttség aránya. De ezért  a kevésbé lefertőzött, társadalmi rétegek tehetnek? Talán nem más összefüggésekben kellene erre a választ keresni?

Az MSNBC videokonferenciás adásában, ahol az amerikai gazdaság újraindításáért tüntető emberekről és megmozdulásokról számoltak be, a vendégek és műsorvezető a megszokott stílusban bírálták Trumpot, azok híveit a bevett skatulyákat alkalmazva.

Ha nem ismernénk a globalista főáramú média alkalmazott gyűlöletkeltési paneljait és bevett eszközeit, azt hihetnénk, hogy ilyen nincs…, hogy ilyen nem hangozhat el egy irányadó mainstream csatornán!

De igen. Elhangzik.

Sajnos minden nap megtörténhet, mert ez a “kettős mérce narratíva” uralja a főáramú baloldali-liberális-‘demokrata’párti médiát. Nem csak az Egyesült Államokban, de világszinten is.

“Amit látok az az, hogy rakás fehér ember tiltakozik. Mert a számokból azt látják, hogy óóó ez nem RÁM, hanem AZOKRA van hatással, akkor miért változtassak én az életemen. A Bostoni Kórház adatai alapján a COVID-19 fertőzöttek 82%-a afroamerikai vagy latin-amerikai állampolgár. Ezek a valós számok.” – mondja Renee Graham.

És nézzük meg akkor, kik ezek a tiltakozók! Túlnyomóan fehérek. Ezeket ez nem érdekli. Kint lobogtatják az amerikai zászlóikat, de őket nem érdekli Amerika. Ami őket érdekli az Donald Trump. És amit Donald Trump kreált. Őket nem érdeklik azok, akik életüket vesztik. Ők az országot akarják mozgásban tartani. Őket nem érdekli ez az üres és veszélyes lázadás. Ők csak újabb csatát akarnak a veszett ügyük számára. Tiltakozni.

Michael Harriot: “Szerintem ez több annál, hogy nem érdekli őket, hogy emberek halnak meg. Mert ha megnézed a CDC járványügyi adatait, akkor ez világosan azt jelenti, hogy ‘azt akarom, hogy még több fekete és barna ember haljon meg.

Ha azt akarod, hogy a kormány nyissa meg a gazdaságot, akkor ezzel azt akarod, hogy még több fekete ember haljon meg. Ezt látjuk Donald Trumpnál, ezt látjuk nyíltan: hogy még több ember haljon meg. – zárja mondandóját a főáramú MSNBC csatornán.

Fordította: SBG Buddha – Vilag Helyzete