Fához kötözték a terhes nőt, és kivágták a hasából a babáját, hogy elrabolják


A nyolc hónapos terhes Mara Cristiana da Silva holttestét tegnap, azaz október 17-én találták meg egy Joao Pinheiro nevű város melletti erdőben.

A 23 éves brazil nőt drótkötéllel egy fához kötözték, és kivágták a babáját a méhéből.

1678627_brazil-gyilkossag-aldozat.jpg

Mara Cristiana da Silva, az áldozat © Facebook

Ezzel majdnem egyidőben viszont a közeli kórház személyzetének gyanús lett egy Angelina Rodrigues nevű, 40 éves nő, aki azzal jelentkezett be a kórházba, hogy azt állította, éppen megszült.

A kórház személyzetének azért lett gyanús, mert semmilyen orvosi segítséget nem fogadott el, és úgy járt-kelt, mint akinek a világon semmi, de semmi baja.

A rendőrök azonnal kihallgatták Rodriguest, aki bevallotta, hogy ő követte el a brutális gyilkosságot, miután leitatta da Silvát.

1678629_brazil-gyilkossag.jpg

A helyi rendőrség © Google

Bár Rodrigues tagadta, hogy a férje is benne lett volna a gyilkosságban, a rendőrség letartóztatta őt is, sőt azt gyanítják, egy harmadik ember is segédkezhetett nekik.

Rodrigues állítólag a gyilkosság előtt szoros barátságot kötött da Silvával. Pénzt adott neki ultrahangvizsgálatokra, babaholmikat vásárolt, és be is költözött egy idő után hozzá.

(via Sun)

 


Like it? Share with your friends!

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük