Fához kötözték a terhes nőt, és kivágták a hasából a babáját, hogy elrabolják


A nyolc hónapos terhes Mara Cristiana da Silva holttestét tegnap, azaz október 17-én találták meg egy Joao Pinheiro nevű város melletti erdőben.

A 23 éves brazil nőt drótkötéllel egy fához kötözték, és kivágták a babáját a méhéből.

1678627_brazil-gyilkossag-aldozat.jpg

Mara Cristiana da Silva, az áldozat © Facebook

Ezzel majdnem egyidőben viszont a közeli kórház személyzetének gyanús lett egy Angelina Rodrigues nevű, 40 éves nő, aki azzal jelentkezett be a kórházba, hogy azt állította, éppen megszült.

A kórház személyzetének azért lett gyanús, mert semmilyen orvosi segítséget nem fogadott el, és úgy járt-kelt, mint akinek a világon semmi, de semmi baja.

A rendőrök azonnal kihallgatták Rodriguest, aki bevallotta, hogy ő követte el a brutális gyilkosságot, miután leitatta da Silvát.

1678629_brazil-gyilkossag.jpg

A helyi rendőrség © Google

Bár Rodrigues tagadta, hogy a férje is benne lett volna a gyilkosságban, a rendőrség letartóztatta őt is, sőt azt gyanítják, egy harmadik ember is segédkezhetett nekik.

Rodrigues állítólag a gyilkosság előtt szoros barátságot kötött da Silvával. Pénzt adott neki ultrahangvizsgálatokra, babaholmikat vásárolt, és be is költözött egy idő után hozzá.

(via Sun)

 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük