Ezt gondolják a külföldi turisták Magyarországról, a magyar emberekről és Orbán Viktorról – videó


A jelek szerint a turisták odavannak a magyarokért, és nem csak a gulyás, a pálinka és a lángos jut az eszükbe Magyarországról. De mit gondolnak a magyar politikáról és Orbán Viktorról?

A Hetek stábja a Budapesten mászkáló turistákat kérdezte meg arról, hogy mit gondolnak a magyarokról, az itteni politikáról és a fővárosról. Így szóba került a migránsválság és Orbán Viktor is.

Az egyik turista kiemelte, hogy Magyarországon sokkal inkább biztonságban érzi magát, mint sok más nyugat-európai városban sétálgatva. Hozzátette, hogy Nyugat-Európa összes vezetője példát vehetne Orbánról.

Egy angol házaspár szintén méltatta a miniszterelnököt. Szerintük a magyar politikai vezetés vissza akarja küldeni az arabokat, akikkel vigyázni kell, mert ha egy jön, akkor jön az összes. Hozzátették, hogy senkinek sem szabadna támogatnia azt, amit Merkel szeretne, tehát azt, hogy a migránsok Európába jöjjenek.

Egy svéd férfi viszont szorgalmazta, hogy az ő országához hasonlóan más nemzetek is vegyék ki a részüket a migránsválság kezeléséből.


Like it? Share with your friends!

One Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. “Egy svéd férfi viszont szorgalmazta, hogy az ő országához hasonlóan más
    nemzetek is vegyék ki a részüket a migránsválság kezeléséből.”
    Szeretném megkérdezni ezt a Svéd férfit vajon mi az oka a migránsválságnak és mikor lesz vége?
    Csak mert ha nálunk Magyarországon beázik a tető és mindenhol ömlik befelé a víz, akkor mi nem azt a megoldást választjuk,hogy az összes szomszédot kényszerítjük,hogy hozzanak lavórokat és osszuk el az esővizet egymás között az idők végezetéig,hanem megcsináltatjuk a tetőt!Ugyanis eső mindig fog esni,és ha engedjük,hogy beázzon a tető akkor elrohadnak a tetőgerendák és ránk dől az egész ház amit olyan sok áldozattal és munkával felépítettünk!Ha nem hiszik el a kedves Svédek a “mesémet” kérdezzenek meg egy Magyar ácsot!:)

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük